Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hudlap i munden - Spøjse Søgeord #7

Dette har af mystiske årsager været et af de mere insisterende og tilbagevendende søgeord, der referere til et indlæg jeg skrev om mine dengang langsomt fremdukkende visdomstænder. Som jeg btw. snart skal have fjernet, fordi de er kippede inden i munden, og derfor ikke kan komme helt frem, og muligvis risikere at smadre de andre tænder.. Så skønt, eller noget Man kan da også have hudflapper, eller kødpølser hængende hen over tænderne når de vokser ud, men det jeg skrev om, var egentlig mere de små flager af hud man kan komme til at lave, hvis man bider sig i kinden. Hvilket jeg gør ret tit... nogle gang med vilje. Det er en rigtig dårlig vane ^^"
Sære Underlige Sjove Weird Søgeord og deslignende
Udgivet tirsdag d. 04. November 2014
3070 visninger

WeairdFunnySearchWords

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie