Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hul igennem fra Sverige

Ja, jeg er pt i Sverige og har dagen igennem været dommer til karate-stævne, så jeg er godt kvæstet. Jeg var ikke klar over vi ikke skulle overnatte i dojoen, og derved ikke ville have wifi-adgang, så det er grunden til at der har været stille på bloggen. Decemberlegen kommer til at vente til jeg kommer hjem og dette bliver højest sandsynligt kun en kort enkelt update, men måske får jeg til gengæld mulighed for at optage lidt vlog. Lige nu vil jeg dog mest bare gerne have en cola og noget mad - og ikke det citrus-lime-kulsyrervand de svenske dommere/stævnearrangøre er så glade for, heh
Udgivet lørdag d. 14. December 2013
1 kommentar og 2070 visninger

Hverdagsliv Update

Kommentarer

SGravatar Simone 15 December 2013 19:48

God fornøjelse med stævnet
Jeg håber ikke at du bliver ALT for kvæstet ^_^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie