Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hunger Games ved Adrisaurus #ShareASong

Jeg har siden Hunger Games filmen været besat af sangene derfra, særligt The Hanging Tree, hvilket en dag ledte mig til Adrisaurus cover af sangen. Det var nu ikke den version jeg er fan af, men derimod Katness rustne ikke-sanger-synger-bare stemme fra filmen. Til gengæld ledte det mig dog videre til et andet cover fra filmen, af Tayler Swifts Safe and Sound. Måske er det fordi jeg hørte Adrisaurus version først, men hendes kan jeg faktisk bedre lide, særligt i de høje toner. Hun har desuden lavet andre fine nørdede covers, blandt andet af Once Upon a December fra Anastasia, som jeg også er blevet ret begejstret for - så dagens musik bliver en gang Adrisaurus

youtube video
youtube video
youtube video

Dangens sange: Tayler Swift Safe and Sound (fra Hunger Games albummet) cover af Adrisaurus, Unce Upon a December (fra Anastasia) cover af Adrisaurus, Healing Incantation (fra Tangled) cover af Adrisaurus)
Udgivet mandag d. 08. December 2014
1653 visninger

ShareASong Music

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie