Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvad er mit mål? - Personlig Blogchallenge #5

Fremtidsmål

Jeg er utroligt dårlig til at spå om fremtiden. Eller sætte mig mål. I hvert fald for mange år frem i tiden. Havde man sagt til mig for 10 år siden, at jeg ville være uddannet i at lave hjemmesider, ville jeg have sat, at det var da usikkert og mærkeligt. Og de "normale" personlige mål der inkludere lotto-milioner, chef-stillinger, brudekjoler og barnevogne er slet ikke ting jeg kan tage stilling til. Til gengæld har jeg øvet mig i at se min ideelle lige-om-snart situation. Et år eller to måske. Da drømmer jeg om at...

Jeg har en økonomisk stabil situation, der skyldes det arbejde jeg har fået. Jeg kan lide at møde op hver morgen, for jeg ved jeg skal lave noget jeg finder sjovt/spændende. Jeg bor sammen med Emil i vores 3-værelses lejlighed - eller måske et lille hus engang, sammen med Fluffy, der endelig er blevet fuldt ud toilet trænet. Lejligheden/huset er færdig-indrettet. Alle billeder og hylder er kommet op, og jeg har fået skabe og skuffer designet så de er nemme at bruge og holde i orden. I det hele taget har jeg fået orden i mine ting, så de ikke længere er spredt ud over det hele, og fylder den halve lejlighed. Mit minnimalisme projekt er nået et punkt hvor jeg føler mig nærmest færdig. Det plager mig ikke længere, at jeg ikke kan finde ret meget at smide ud hele tiden.

Generelt føler jeg mig godt tilpas. Jeg føler at jeg har hvad jeg føler behov for - lige sådan har Emil det, sådan da, selvom en større fladskærm og nyere computer nok altid vil plage ham Jeg har mere overskud til at være sammen med mine venner, og ikke mindst min familie, når jeg har fri, selvom karate stadig lægger beslag på meget af min tid.

Min hjemmeside/blog har fået sit tiltrængte makeover, så jeg bugner af ideer og projekter og skrivelyst.

Det er sådan jeg drømmer om at have det
Udgivet søndag d. 18. August 2013
1654 visninger

PersonligBlogChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie