Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvad fravær gør ved Bloglovin og Youtube feeds...

Det gør dem store! Kender i det når man har været på ferie, og kommer hjem - eller man bare ikke har haft tid til nettet i en periode, og man kommer tilbage igen? Jeg har jo haft omkring 1,5-2 uger uden min sædvandlige net-afslapnings tid, så det har virkeligt gjort noget ved min bloglovin. 443 posts, det kommer til at tage en del tid at få tygget sig igennem - i er flittige bloggere derude, hehe, det er da skønt Jeg følger en del blogs, og normalt er det ikke et problem at følge med. Jeg har selvfølgelig de faste blogs, som jeg troligt læser alt fra, så er der dem, som jeg nyder at læse få slags indlæg fra, og springer over resten, og så er der dem som jeg forsøgsvis følger, for at se om det er noget jeg synes om. Så jeg er glad for at vi har en service som bloglovin, så jeg er fri for at skulle surfe rundt og manuelt tjekke 100+ blogs ^^" Men ja, som sagt er det jo normalt heller ikke alle indlæg jeg læser, men med den mængde tror jeg det er lige så nemt om jeg bare starter fra enden og bladre igennem når jeg lige får lyst. Det er jo trods alt kun for hyggens skyld ^^

Ligeså med youtube, men desværre er der ikke plads til nær så mange i feed'et der, så jeg er nød til at bruge watch(later)listen, og satse på der ikke bliver flere end 200. Jeg er i øvrigt også flittig bruger af watch-later-listen, fordi den automatisk kører igennem videoerne... Jeg har det nemlig ligesådan med videoer, som jeg har det med blogs. Nogle kanaler ser jeg alt fra, fordi det bare er fantastiske personer med skøn personlighed, godt indhold og god kvalitet i videoerne (som i god klipning/redigering/præsentation etc.). Andre igen, ser jeg blot fordi de har en skøn person, ikke så meget for eventuelle tips/indhold og andre igen ser jeg egentlig ikke, men hører bare lyden fordi det er hyggelig baggrundsstøj Jeg har vel omkring en 130 videoer at se.

På én gang irriterende, fordi jeg ikke "er med" hvilket genere mit perfektionist gen på det område... og godt, fordi jeg ikke "løber tør" for gode indlæg og videoer lige foreløbig

Hvad gør i? Hvor læser i blogs og hvor mange følger i? Følger i alle slavisk, eller er det forskelligt ligesom mig? Ser i videoer på youtube? Og hvad gør i for at følge med der? Eller er det overhovedet vigtigt for jer at "følge med"?

Tja, jeg skal jo starte et sted med at komme igang med min blogging og vlogging igen I må også stadig meget gerne komme med spørgsmål til næste "Spørg Gulde" som jeg regner med at lave i næste uge
Udgivet søndag d. 26. Maj 2013
2 kommentarer og 1984 visninger

Blogging

Kommentarer

GGravatar Gitte 26 Maj 2013 22:02

Jeg har også nogle, jeg læser alt fra, og nogle, jeg engang i mellem skimmer lidt, hvis det ser interessant ud

IGravatar Ilhja 29 Maj 2013 20:09

Jeg har en del blogs som jeg kun følger for dele af deres indlæg, det er især tumblr blogs fordi nogle af dem reblogger en del andet end blot de ting som de selv laver.
Og så er der andre som jeg læser alt fra ligesom dig.

Youtube følger jeg næsten inden, jeg følger flere end hvad jeg ser. Der er kun 3-4 kanaler hvor jeg tjekker fra. Resten glemmer jeg igen eller også så lægger de utrolig sjældent op.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie