Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvad jeg fandt på den eksterne harddisk

Jeg kiggede på mit backup harddisk og hvilken lettelse!! Jeg har jo været lidt nede i kuldkælderen på det sidste, over tanken om at alt mit arbejde, siden mit website's begyndelse, var tabt sammen med den harddisk der brændte sammen, da min bærbar blev skubbet på gulvet. Designs, grafik og generelt alt jeg nogensinde havde lavet i den retning. Men i går fik jeg taget backup af det sidste der lå på min Trunte (de sørgelige rester det havde "reddet" fra min smadrede haddisk), og også alt der lå på min Eva, min lille Eee bærbar der hovedsageligt bliver brugt til tage med på farten, da Trunte er for stor og voldsom, og Eva er for lille og spinkel til at kunne klare Adobe programmerne. Eva var særligt vigtig, fordi materialet derpå går langt tilbage og fx indeholder mine billeder fra Japan.

Men der var endnu en ting der var vigtig: mit eksterne drev, der har fungeret som backup for de fleste af mine filer, og ekstra plads for alt det videomateriale der ikke var plads til på Eva der tilbage hvor hun var den jeg brugte til det.. Og har fik jeg mig en glædelig overraskelse. For jeg havde faktisk næsten accepteret, at alt mit arbejde var væk, da jeg glædeligt måtte konstatere, at det var det ikke. Jeg havde, på trods af tanken om at det var voldsomt uorganiseret, været så fornuftig at tage backup af mit website- og grafikarbejde. Ja! Det meste af de gamle sager er der altså alligevel! Tror i lige jeg blev glad! Så er det med andre ord med grafikken som med fotografierne - det er kun de sidste ca. 2 år som er gået tabt. Og er er der trods alt stadig muligheden for at finde noget hos venner og bekendte og at forsøge sig med en harddisk resturering en gang til, foruden at mange af projekterne fra de sidste to år jo har været i skoleregi, og derved kan hentes fra diverse afleveringsmapper på fronter. Jubi! Jeg er lettet Så bliver det en meget gladere Gulde der kan tage til påskefrokost i dag

Håber i alle får en lige så god optur i dag, som den jeg har haft!
Udgivet søndag d. 31. Marts 2013
1736 visninger

Hverdagsliv MMD Tech

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie