Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvad skal du lave i weekenden?

Jeg så spørge-legen 50 Shades of Me hos GiZmo, og tænkte at de kunne da være meget sjove at gå igennem. Jeg starter med denne, da jeg går ud på den er myntet på Valentines dag og 50 Shades off Gray premieren. Hvis i kender mig, vil mit svar dog nok ikke komme bag på jer: karate.

Faktisk står hele weekenden på karate. I aften er der kumite træning under vores tyske ven Svend Fherner Jeg tvivler på jeg selv kab deltage da jeg nu jar haft mere eller mindre permanent hovedpine samme sted i mere end en uge, som i samme sted, men af varierende styrke... Migræne desværre, bevægelse gør det kun værre Hovedpinepiller med parcemol (Pamol, Panodil osv.) tager kun toppen hvis der pverhovedet er effekt. At jeg ikke har sovet andet end et par timer de sidste to nætter, men bare har lagt vågen, gør det nok ikke bedre. Så det er bare noget møg.

Men i morgen er der dommerkursus, og det håber jeg at jeg kan deltage i.

Søndag er der i den forbindelse også dommer-øvelses-stævne som en del af kurset.

Vi fik styr på det hele i bestyrelsen i torsdags, også fastelavnsfesten på mandag i øvrigt, nu jeg er i gang

Så ingen valentine halløj her, og ingen grå film i denne weekend. Har i nogen weekend planer?


Hvad skal du lave i weekenden? - Fifty Shades of me #44
Udgivet fredag d. 13. Februar 2015
1957 visninger

AskGulde FiftyShadesOfMe

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie