Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Hvilken type sport passer til dig?

Jeg tog lige en test på DR's motions side i dag, og her var det resultat jeg fik:

Dit resultat
Danseren - 40%
Konkurrencemennesket - 50%
Den legesyge - 10%

Konkurrencemennesket
Du er typen som godt kan lide at konkurrere, både mod dig selv, mod uret og andre. Det handler mest af alt fro dig om at vinde.
Da du overvejende er Konkurrencemenneske vil vi blandt andet anbefale dig disse sportsgrene:
Kampsport - fx. kickboksning eller karate, spinning, vandpolo, triathlon eller løb.


Det var i grunden ret godt ramt, da jeg jo går til karate (og også løber en smule af og til - specielt kortere distancer når man fx skal til kiosken og handle eller noget lignende.

Tag selv testen og se hvad den siger om dig
Udgivet torsdag d. 10. Juni 2010
5 kommentarer og 1548 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 10 Juni 2010 18:06

Syntes det var en meget svær test, var ikke altid enig med svarmulighederne.

Men fedt at den ramte dig så godt

GGravatar Gulde 10 Juni 2010 21:14

Jeg var også langt fra enig med svar mulighederne i de fleste tilfælde. Fx den med hvor jeg er placeret til en fest - ingen af de givne muligheder passede overhovedet

IGravatar Ilhja 10 Juni 2010 21:17

Jeg putter på min morgenmad, spiser gerne et par "bananmilkshakes" om dagen også og så får vi det også til aftensmad fordi der ikke bliver serveret mælk i børnehaven.

Du skal bare lige vende dig til det. Gætter på at Eva er din bærbar? Undre mig over du vælger pigenavne til dine computere.

Det gør bare testen en del utroværdig når man ikke kan vælge noget som minder om hvordan man vil have det.

Forresten, hvis du ville være med i den der abc leg så bare deltage i den norske. Har lovet Petnuia at jeg venter til hun er færdig med denne runde som kører nu her fordi der er så mange danskere der deltager.

GGravatar Gulde 11 Juni 2010 10:05

Ah, sådan, ja så løber det jo hurtigt op og bliver meget. Men mælk er nu også lækkert - specielt hvis man kan få det direkte fra landmanden sådan som jeg kan :3

Og jah, jeg skal sikkert bare vende mig til det, men det gå bare ikke når jeg har noget designer arbejde jeg skal have ordnet for min far, at jeg så ikke kan bruge et program jeg kan hitte ud af. Så nu bliver det indtil videre sådan, at jeg låner en større bærbar af min far, som har de to prammer installeret, der er mine website musthaves: Photoshop (til grafik) og Dreamweaver (til kodning). Men de dage jeg får tid, vil jeg sætte mig ind og begynde at lærer det andet program at kende, for det skulle jo sådan set være bedre end de forrige

Og angående navngivning af ting og sager, så er det bare noget der sådan kommer til mig. Og jeg var faktisk meget i mod at døbe denne minni pc Eva, idet en af mine bedste efterskoleveninder har samme navn. Så det var sådan lidt: "Hmmm.. hvad skal den hedde? EVA! Nej, det går ikke, det hedder Eva jo... EVA! Ej, jeg må finde på noget andet... hvad med... EVA! EVA! Nej, noget andet! EVA! Suk, jeg giver op!" hehe

Og angående den der ABC leg, så vil jeg lige se om jeg kan få tid til at få fulgt op på alle de bogstaver jeg er bagud så

IGravatar Ilhja 11 Juni 2010 14:00

ja det bliver noget af et projekt hvis du skal have alle bogstaverne med
Jeg giver mine drengenavne.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie