Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Hvis du kunne have en ting i køleskabet der aldrig løb tør...

Det spørgsmål stillede de i radioen i dag på... radio Limfjord tror jeg nok, jeg kan ikke rigtigt følge med i hvad radio-kanaler de sætter på, på værkstedet længere, suk. Jeg plejer jo bare køre P3 ^^"

Nå, men det fantastiske ved sådanne spørgsmål, er at man allerede har halvejs besvaret det, før man har overvejet at svare på spørgsmålet. Man kan jo ganske enkelt ikke lade være. Der var da også mange bud fra både værter og lyttere.

Værten foreslog fx. smør eller champagne, mens lytterne kom med bud på alt fra øl og mælk (rigtigt mange på mælk faktisk) til fetaost.

Jeg overvejede selv umiddelbart Cola. Men så tænkte jeg.. noget der aldrig løber tør i mit køleskab - som altid er der, og aldrig skal handles ind for at være der... skal vi bare sige, at havde det været Cola, kunne jeg lige så godt få lavet det gebis med det samme Det handler jo egentlig også om hvorvidt det var noget man skulle lægge penge for, eller som blev opfyldt kvit og frit. For hvis det første var tilfældet... igen, det var nok ikke cola eller champagne jeg havde valgt så. Så var den nok også faldet på noget så trivielt som mælk for mit vedkommende. Men vi er så også storforbrugere af netop det...

Ser vi derimod bort fra den økonomiske part, kunne det sikkert være sjovt nok at have et køleskab der altid var fuld af øl eller champagne, bare ikke for mig, da jeg ikke er synderligt vild med nogle af delene. Rejer kunne sikkert også være lækkert engang imellem - men dog som en permanent løsning. Kold pizza kunne da også være meget sjovt, men det tror jeg at jeg var løbet surt i i længden.

I sidste ende tror jeg jeg måtte holde fast på mit første bud, Cola, eller vælge sushi

Emil lagde sig lidt tøvende på Øl eller sodavand, dog med udtryk for bekymring om sit fremtidige helbred i så fald. Men han var dog også enig med mig i sushi'en da jeg foreslog det

Hvad med jer? Hvad ville jeres valg være, hvis i kunne have en ting der altid var rigeligt af i køleskabet og ikke krævede handlen ind.... Hvis det stadig var på egenbetaling, eller hvis det var absolut kvit og frit ta-selv?
Udgivet tirsdag d. 17. September 2013
4 kommentarer og 1434 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 18 September 2013 01:23

Ja der er jo forskel på hvad man godt kunne tænke sig svaret var og hvad det i virkeligheden er.. ha ha...

Jeg tror aldrig vi løber tør for cola og mælk i vores køleskab.. jeg gad nu godt at det var noget andet.. men hvad det ved jeg ikke lige.. måske aftensmad.. tænk hvis der bare stod et fad med aftensmad i ens køleskab hver eneste dag, sådan helt mirakel agtigt. Det ville være kanon... ha ha

IGravatar Ilhja 18 September 2013 19:34

Brocoli1 Jeg løber altid tør

GGravatar Gulde 18 September 2013 23:34

Ilhja: Bruger du meget af det? Jeg husker godt fra barnsben at sovs-og-kartofler-maden altid havde en ekstra gryde med grøntsag... oftest broccoli, gullerod eller blomkål - eller en kombo, men har af en eller anden grund ikke fået det med mig da jeg flyttede hjemmefra ^^"

GGravatar Gulde 18 September 2013 23:34

Jeanette: Ja, det med aftensmaden lyder måske som et fedt koncept Jeg overvejer også af og til om man ikke bare kunne lave en pille man kunne sluge, og så var det dét man havde behov for. Til når man fx. har travlt eller er på arbejde eller sådan noget. Men det ville være for kedelig. Og altid at få bragt mad ud minder mig meget om dystopien Matched - næsten for meget. Men tanken er alligevel lokkende (yei, dovenskab )

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie