Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Hvor der er vilje, er der vej

Dyne og vasketøj på altanen: tørrestativ og galender
At tørre tøj på en altan


Jeg fik faktisk både plads til tøj, gi'er og dyne! Fluffy uheld... igen, denne gang på begge dyner, hvoraf min er både tumbl- og vaskbar, mens Emils kun er vaskbar, og derfor måtte hængetørre... For ikke at fylde hele det sparsomme tørrestativ med dyne, hængte jeg to plast-poser over galenderet, fæstnede dem med 4 klemmer, og hang dynen til tørring henover... Det er faktisk 3 vaks, bortset fra min dyne (der i øvrigt tager 7 lange og brede at tørre i tørretumbler, åbenbart. Nu har den fået halvanden, nu den da snart være tør ulk: Udover dynen var der lagenet, de 2 sæt dynebetræk og yderdelen af Emil's arbejdstøj

Hvor der er vilje, er der vej! Hvad har du senest fået til at fungere, som ikke har ladet sig gøre/været gjort før
Udgivet fredag d. 26. April 2013
791 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie