Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvor forsvandt natten hen?

Say What, der forsvandt den nat vist lige!? Kamelot og Vanilla Ninja, og så var den væk. Kode-problemer, gosh, Firefox og responsive-design er åbenbart en dårlig kombi. Men i det mindste fungere det på mobilen, så det er da altid noget. Håber projektet kommer til at køre til fremvisningen i dag. Forudsat jeg kan holde mig vågen. Jeg kender vist nogen, der meget bestemt skal have en middags-lur i dag, og så må i få lidt billeder senere

Dvs. fremlæggelsen afhænger i første omgang af at jeg i det hele taget kan komme hjemmefra, for OH MY hvor Fluffy er hyper og går amok på lejligheden lige nu
Udgivet mandag d. 22. Oktober 2012
2327 visninger

Hverdagsliv MMD Fluffy Nerd

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie