Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvordan med juletræet?

"Fælder du selv juletræ eller køber du?" lyder dagens decemberlegs emne, og jeg går ud fra at det med at "købe" handler om at en anden skal fælde det... jeg går jo ikke just rundt og stjæler juletræer - selvom jeg har forsøgt på det modsatte en nytårsaften eller to.

Traditionen handler dog om hvor jeg er. Med min mor plejer vi fælde et træ selv ved hendes gamle skolelærer... med min far plejer vi snarere købe det. Vi plejede købe træet lige for jul og pynte det til middag på dagen, da de altid fældede ret meget. Familieændringen har dog indført at der skal træ ind tidligt i december, og først ud igen efter Hellig 3 kongers dag.

Sidste års juletræ
Sidste års juletræ


Det er turen til at holde jul med min mor i år, så det er nok fælde selv i år. Selv skal vi ikke have andet juletræ end min lille model i plastik

Decemberleg #3 Fælder du selv juletræ eller køber du?
Udgivet tirsdag d. 03. December 2013
1 kommentar og 3577 visninger

Decemberleg2013 Challenge

Kommentarer

SGravatar Simone 06 December 2013 23:08

Hvor er det et nice træ Meget klassisk pyntet!

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie