Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvorfor har du været borte?

Healeren
Sidste mandag (15/9) besluttede jeg at tage en "pause" fra skolen, af den simple grund, at jeg ellers ville gå ned af stess. Det er helt forfærdeligt, jeg har aldrig oplevet at være så træt af skole. Hvis mine kammerater har haft det på den måde, kan jeg godt forstå de ikke var specielt glade for skole. Nå, men altså, jeg valgte så at tage afsted med min mor. Hun skulle nemlig til Langå (mener jeg det hedder), til en normand, for at få healet sin ryg. Hun har været hjemmehjælper, så har haft en hel del rygproblemer pga. rygskader hun stadig lider under. Og jeg kan godt sige jer det var spænnende. Først snakkede vi et par timer. Og OMG han har bare prøvet mange ting - det var vild fedt. Jeg er bare helt vild med sådan noget Bagefter skulle vi så igang med behandlignen, og han spurgte så, om jeg ikke ville være med. Og selvfølgelig ville jeg da gerne det. Jeg skulle blot vente lidt med at komme ind, til min mor var godt afslappet (af røgelse og meditationsmusik).
Først fik jeg noget fedtet stads smurt på hænderne (så de ville glide bedre), hvorefter jeg skulle varme mine ellers meget kolde fingre, for ikke at give Mutti et chok med mine isklumper Ellers var behandlingen egentlig meget stille og rolig. Fysisk skulle jeg bare lægge mine hænder på ryggen.
Men så, pludseligt, skete der noget uventet. Pludselig blev jeg totalt blind - jeg så ikke andet end sort. Og så gik der en klap for mine ører, så jeg heller intet kunne hører. Så kom der en høj ringende lyd, lidt alla tinitus, men ikke så lys en tone. Og så var der en skrattende undertone. Og det eneste jeg kunne mærke var, at jeg stadig havde fingrene på min mors ryg. Poul (som healeren hed) fortalte mig desuden senere at jeg var totalt hvid i hoved og arme (skønt jeg ellers har en nogenlunde brun kulør normalt). For at være helt ærligt, så var det ret så skræmmende. Og man bliver totalt træt efter sådan en healing. Han måtte tage ved mig da jeg fik det hersens "andfald", og så blev jeg placeret på en stol under resten af behandlingen, hvor jeg forsøgte at komme til mig selv igen. Det var vildt Efter behandlingen snakkede vi en smugle igen, og så var mig og mor inde i hans butik (han sælger bla. alle mulige sten). Blandt stenene for mit stjernetegn fik jeg fx købt Røgkvarts, Onyx, og Jade. Derudover en jeg ikke lige kan huske hvad heder, som skulle hjælpe mod mavesmerter, en uægte men pink sten og en sød halskæde af rosenkvarts som jeg fik af min mor

Mi Mi's fødselsdag
Så sidste fredag (19/9) tog jeg på besøg hos Mi Mi. Ser i, tøsen fyldte jo femten ... gosh, jamen det er jo i dag hun gør det Nå, men hendes fødselsdag fejrede vi så i fredags, mig, Tanja, Nille og selvfølgelig MiMi selv Det blev vildt hyggelig. Vi holdt dobbeltmarton - først så vi "Stardust", den film jeg gav hende i gave, og derefter startede vi på "Bring It On 4 - in it to win it".
Men halvejs i filmen gik det op for os, at hvis Tanja skulle med sidste tog hjem (for at gå med jyllandsposten kl lort lørdag morgen), så nåede hun ikke engang færdig med filmen. Og kvik som jeg er, foreslår jeg straks at vi bare bliver der og tager med første tog næste morgen (hvilket kørte 5:16, så vi ville være hjemme 5:30) tids nok til at Tanja kunne nå aviserne. Vi blev senere enige om at det ikke ville kunne betale sig at gå i seng og stå op igen, så vi blev oppe hele natten, wee Senere så vi så "Amarican Pie, Naked Mile" totalt fjollet film, hehe. Og endnu senere (eller snarere tidligere, for der var det sent nat over 3), så vi Avenue Q sange (fra en Musical), og holdt en hel marton i alle de fjollede re:versioner der er lavet til "Malene". Den første var genial, alle andre for meget . Jeg endte med at ligge og halvsove på sengen, og da jeg pludselig rejste mig med et set, var det et held, for da skulle vi spurte hjemmefra for at nå toget.
Men vi nåede det. Så var det for mit vedkommene bare hjem i seng... eller sådan burde det have været... hvis jeg altså ikke havde glemt min nøgle, doh Så måtte jeg, istædet for at tage hjem til mor i lejligheden (hvor jeg bor i øjeblikket), så jeg måtte istædet snige mig hjem til far i huset (som dog ikke var hjemme), og hugge ekstra nøglen og så sove der.

Trætheden
Se, nu havde jeg jo (lørdag 20/9) regnet med, at jeg kunne indhente søvnen ved at sove længe... men men men, den gik bare ikke. Jeg vidste dog godt, at min mor ikke ville lade mig sove hele dagen, så jeg satte mit vækkeur til kl 10 (hvilket ville give mig ca. 4 timers næsten god søvn). Men sådan gik det heller ikke. For klokken kvart i 10 ringede min bror på mors venge (i bedste mening) for at tilbyde mig rundstykker til morgemad, suk Ikke mere søvn til mig den dag. Jeg havde ellers håbet at jeg kunne nappe en lille middagslur, men det fik jeg ikke tid til. Jeg kom bla. med til spejdermarked, hentede Emil's bil fra Sports Centret (fjolset havde glemt den der. Og selv om døren var låst, havde han glemt at tage nøglen med sig, så den sad stadig i døren ), det kunne vi nu alligevel var til marked, mor, farmor og jeg.

Emil'en hjem igen
Lørdag var også den dag, hvor Emil og de andre A kæmpere var til karatestævne i Sverige. De ville så komme hjem lørdag nat klokken lort. Så jeg havde aftalt med Emil, at han bare kunne sove hos mig (der er en halv times kørsel fra ham til mig). Plus det, at han ikke kørte i egen bil (grunden til at han havde glemt den med nøgle og alt muligt ), så hvis han blev sat af ved lejligheden, slap han helt for at kører halvsovende hjem. Idéen var så, at han skulle ringe til mig og så skulle jeg lukke ham ind. Her kommer træthedsproblemet så ind. For da jeg endelig kom i seng var jeg så træt at jeg knap nok kunne koncentrere mig om at skrive godnat. Og distrøt af søvninghed som jeg var, glemte jeg at slå lyden på min mobil til, så da Emil endelig stod på gaden foran lejligheden (på 1. sal), og ringede til mig 4 gange hørte jeg ingenting, jeg sov bare videre. Han prøvede endda med filmtrikket at kaste sten på vinduet... og om jeg hørte det? Nej... vognede jeg? Nej, jeg sov bare Til sidst fik han dog råbt min mor op så hun vågnede, og så kunne hun lukke ham ind. Nøj hvor har jeg dårlig samvittighed. Det var en iskold bamse jeg fik ind til mig kan jeg godt fortælle - føj hvor må han have frosset. Og jeg ved det, for jeg vågnede da han lagde sig ved siden af mig og kyssede mig på kinden Det var skønt, for jeg var selv så feberhed (har vist været småsyg i weekenden), så en kold bamse var nu rart at sove videre med.

Dagen i dag
I dag har jeg så et dejavu-problem. Trætheden! Jeg har været så gigatræt efter at knokle for at få 2 afleveringer færdig til i dag, at jeg nær ikke kunne holde mig vågen i morges, så når jeg ikke fik mig min middagslur i dag, får jeg nok tæsk i morgen. Men samme problem, jeg har ikke haft tid, for først skulle jeg hjem, så folde vasketøj, så hente vaskepoletter for mor, så have kaffe (mor vil altid have kaffe, og der går somregel en time med det), så scanne skolearbejde ind til Mette - hvilket minder mig om, at jeg hellere lige må få dem sendt. Nå, men så vaske gulv for far (som jeg havde glemt), og handle for far, og så... suk, endelig hjemme, og gæt hvad? Om lidt skal jeg spise.
Men jeg må indrømme jeg har haft værre problemer i dag. Fx fik jeg en engelsk stil tilbage og F*** det var en ringe præstation, selv fra min side. Jeg har opnået 02, og det endda for en opgave jeg havd lavet. PIS ulk: Eller værre endnu, fra morgenen af, hvor jeg pludselig opdagede, at jeg åbenbart ikke har fået min ring med hjem fra karate i går Det var den jeg fik af Emil. Så jeg ringede til Sports Centret i morges, for vi fra karate er altid de sidste der går derfra - vi lukker og slukker. Der burde derfor ikke have været andre inde siden, så jeg bad dem kigge efter i omklæningen, men nej, de sagde de ikke kunne finde noget Jeg har dog alligevel et lille håb om at den nok er der alligevel, når jeg kigge i morgen - så kryds fingre for mig
Udgivet mandag d. 22. September 2008
1636 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie