Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvorfor så træt? Jeg er jo dygtig ..

Jeg har været dygtig. Jeg er gået i seng (og har sovet!) til før tiden nærmest hver dag i denne uge. Dog var jeg lidt senere i seng lørdag, og lagde mig for sent til at sove... Men søndag var jeg til gengæld rigtigt tidligt i seng og soveklar... Resultatet? At jeg ikke kunne sove natten igennem alligevel.


Jeg har været vågen og halv-vågen flere gange, men det værste tidsrum var alligevel klokken 3, hvor jeg bare ikke kunne falde i søvn igen, og måtte prøve alt muligt som at trække nattøj af (jeg kan ikke sove når jeg har det for varmt, og jeg har en ret lav hviletemperatur), drikke vand, skifte kærestens bippende mobil-lader ud med min egen.
Intet syntes at virke, og da jeg kiggede på uret igen halv 4 havde jeg stadig ikke sovet igen. Jeg er faldet i søvn senere, men har nok lagt yderligere 10-20 minutter og vendt og drejet mig. Og det kan mærkes i dag. Øv. Så meget for at være dygtig


Når jeg er så optaget af min søvn for tiden, og lader det gå mig så meget på, så er det fordi jeg har det underligt på en ikke-rar måde som jeg ikke helt kan sætte fingeren på. Det føles ikke af stress (ikke som det plejer føles i hvert fald), og burde vel ikke være det, når jeg nu geare ned på alle de områder jeg snart kan komme i tanke om.... Til bage skulle da lige være potentiel ledigheds risiko, men det har jeg jo ikke selv nogen magt over. Jeg spiser sågar sundt for tiden, så jeg kan slet ikke forstå, at det skal blive ved med at gå skævt. Tidligere kunne jeg da i det mindste pege på hvorfor min kondi var skidt, og hvorfor jeg følte mig kvæstet om morgenen. Da vidste jeg jo at det var min egen fejl fordi jeg gik for sent i seng og ikke spiste ordentligt. Men nu? Hvad er det så
Udgivet mandag d. 02. Februar 2015
3 kommentarer og 2197 visninger

Sundhed

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 02 Februar 2015 23:40

Nu er jeg jo ikke læge men det lyder som om du har ret mange forventninger til dig selv og det hænger tit sammen med stress.. Du må ikke lade dig irritere så meget over dine søvn. Jeg ved fra mig selv at jeg ikke skal gå i seng for tidligt og det er bedst at sove når man er natur træt.. så let er det på ingen måde og slet ikke når man som dit har noget at skulle op til, men tror du tænker for meget.. Måske er du bare ikke på toppen pt og det er vel ok.. Vi kan alle ha perioder hvor det svinger. Jeg har ofte perioder når vi skifter årstid og kan sagtens mærke at jeg pt også har noget af det.. Prøv om du kan lave være med at prøve og forstå, men bare accepter din situation.. det kan ind imellem virke.. eller det plejer virkelig for mig, ikke sikkert det kan virke for dig..

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 03 Februar 2015 00:18

Hmm, du har nok ret. Kan ske det hele løser sig meget bedre af sig selv, hvis jeg lader være med at tænke så meget over det. Tit opdager man jo også først at man er blevet rask, når man glemmer at man var syg...

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 Februar 2015 00:58

Prøv at gør nogle gode ting for dig selv og måske lade være med at tænke for meget.. Flyt dit fokus over på noget andet, hvis du kan

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie