Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvorfor skal alt være så hårdt?

Arr, jeg har fået en dårlig vane synes jeg efterhånden. Hver anden nat vågner jeg mellem klokken 4:00 og 4:30, det er et mareridt. For jeg bliver selvfølgelig mega træt om morgenen af det. Og jeg aner ikke hvorfor jeg gør det - jeg er vågnet 7 gange nu. I nat vågnede jeg så først klokken 5, men kunne til gengeld ikke sove igen.
Flere har foreslået mig, at jeg har for mange bekymringer. Og det kan da også godt passe - skønkt jeg ikke er bevidst om det, så ved jeg at mine forældres nylige skilsmisse underbevist går mig meget på. Men det er da også sandt, det har i slet ikke hørt om - har ikke rigtigt kunne tage mig sammen til at skrive om det. Mine forældre afslørede en uge før skolestart, at de skulle skilles, og at min mor skulle flytte. På det tidspunkt var det ikke så hårdt, for de var ikke uvenner, og havde det egentlig nogenlunde med hinanden. Men hun skulle jo have alle sine ting med sig, og efter at have boet sammen i 25 år, har man selvfølgelig meget bras, så det tog hende laaang tid endelig at komme over i lejligheden (og hun mangler stadig loftet). Samtidig var der en del problemer med økonomi, så vi måtte med det samme indse, at vi ikke kunne bo i hus. Lejligheden er ikke stor, og der er ikke meget plads til alt, så meget har vi været nød til at smide ud. Og efterhånden begyndte mine forældre at skurre mere og mere på hinanden.
I onsdags fandt jeg mig selv tudende hjem fra skolen, uden helt at være klar over hvorfor, og dog alligevel med en fornemmelse af, at det var skilsmissen der gik mig på. Og nu ved jeg ikke hvordan det vil gå, når min far skal i byen nu i weekenden. Uh...

Men jeg er dog slet ikke hjemme i weekenden - jeg skal nemlig til karatestævne Jeg skal til Sydhavns-Cup, og jeg glæder mig vildt, selvom jeg nok højst sandsynligt får tæsk. Det er gået meget tilbage for mig med at slå, og det irritere mig virkeligt. Men turen derover bliver fed (det ligger vist et sted nær Guldborgsund, det er det nærmeste geografi-spastikeren her kan komme med). Jeg skal kære i bil med... øh ja, Emil og Tanja, og om det så bliver Iben eller Nicolass & Mathias ved jeg ikke helt.
Udgivet fredag d. 05. September 2008
1863 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie