Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Hvorfor skal jeg være dealer til sidst...

"Fuck the dealer", men hvorfor skal jeg være dealer til sidst? Hvis de gætter næste korts nr i første forsøg skal jeg drikke 10 4, og hvis ikke fortæller jeg om de gættede over eller under, og gætter de det i andet forsøg skal jeg drikke 5 2, og gætter de forkert skal de drikke diferensen... Hvor let er det ikke lige, når alle kort er taget?

De andre spiller Connect, de som er forbundet (fx gennem tal eller farve) skal drikke til fra deres nummer nævnes og til Es, når der tælles fra konge...

Kortspil til fest

Udgivet fredag d. 11. Januar 2013
1182 visninger

Party Spil Julefrokost

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie