Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I Aced my Exam

YO! Efter en længere hiatus er det vist på tide med en update omkring den der eksamen, ikke? It has been done! Og det gik godt!Efter lidt drama med afleveringen havde jeg aftalt (med mig selv) et par dage til mig selv, til at komme mig og bringe mit helbred og mit hjem tilbage til en nogenlunde udholdelig status igen. Jeg gjorde dog heldigvis også det, at jeh tømte mit hovede senere samme aften. Jeg lod min hjerne gylpe hvilke idéer jeg nu end havde ud på et post-it note brainstorm lamineret ark. Det gav mig en fin basis til senere at planlægge min eksamen, hvilket var overraskende nemt i forhold til hvad jeg havde forventet. Men så igen, var hele min opgave jo sådan set forberedelse til eksamen. Og set i retrospekt er jeg pænt stolt af den. Det lykkedes mig faktisk at aflevere et produkt og rapport som min perfektionisme var tilfreds med. Og de få stave/skrive fejl og mangler/potentialer kunne jo bruges som eksamens fremlæggelses materiale Win!

Inspireret af veninde Tanja forberedte jeg 5 emner, hvilket var for meget... Just a bit, men okay. Jeg brainstormede alle teorier jeg endnu ikke havde brugt og kunne forstille mig at bruge til noget som helst formål i forhold til opgaven. Jeg gennemførte den manglende evaluering og implementerede/udarbejdede lidt af det jeg ikke nåede til aflevetingsdagen. Jeg endte med en fremlæggelse på 42 slides, yikes! Her skal det selvfølgelig noteres, at jeg bruger mine slides pænt meget mere lempeligt end andre. Flere af dem var ikke beregnet på andet end effekt eller fremvisning af resultat, så det var altså ikke fordi jeg brugte 1 minut på hver enkelt.

Da eksamensdagen kom, var jeg skræmmende rolig og fattet. Så godt som ikke nervøs overhovedet - groundbreaking mærkeligt for min sædvanlige eksamensangst. Jeg havde Tanja med til eksamen. Hun halv tilbød halvt truede sig til at tage med ("Du har ikke noget valg!") AWWW <3 Vi kørte i god tid afsted (like, 2 timer før eller sådan noget) med godter fra bageren, som vi spiste på skolen i forholdsvis ro.

De forrige eksaminer trak en anelse ud - eller også var der ikke indlagt nok skiftetid - hvilket spiste den kaffepause jeg ellers havde håbet lærer Steen og censor havde fået før mig, så de ville være i dejligt godt humør. Oh well.

Men det gik godt! Selvom mit lange slide tog mig en 15 minutter at gå igennem.. Jeg advarede dem dog undervejs, og blev ikke afbrudt men fik lov at forsætte. Så det blev en overvejende selvkørende eksamen. Så meget, at jeg kun husker dem stille 1-2 spørgsmål: Ville jeg fortælle mere om mine gode overvejelser om min dataindsamling? Ja, det rablede jeg da bare lidt videre om... Og havde jeg overvejet at inkludere nogen fra helt uden for forsvaret i min dataindsamling? Hmja, men baseret på konceptet (og en graf jeg havde med) om viden og kendskab til viden, hvor vi ikke ved hvad vi ikke ved noget om, hvilket gør det svært at spørge, havde jeg valgt ikke at inkludere sådan en person i målgruppen. Men set i bakspejlet ville jeg nok gøre det, ja.

Og det var det. Øjeblikkelig efter var mine 25 minutters fame/tid i skærsilden ovre. Og efter en kort votering kom resultatet. Og det har godt!
Både lærer og censor havde åbenbart været imponerede allerede fra starten over min fine fagprøverapport (Tak, jeg er også stolt, host host), og over at jeg rent faktisk havde udarbejdet Elevhåndbogen, og ikke bare havde udarbejdet nogle forslag til hvordan det kunne gøres. Øh, jo.. tak? I guess? Det er jeg stadig forvirret over. Jeg var da bestemt af opfattelsen at når man laver et produkt, skal man da også lave det? Foruden det, at det var et rart koncept at arbejde med fordi det minder mere om de projekter jeg har arbejdet med i forbindelse med Multimediedesigner uddannelsen. Nå, men endeligt, så styrede jeg også præsentationen.

Så det blev en selvfølgelig 12'er, whoohoo!

For, jo, karakteren er jo ikke afgørende i sådan et fag, men WHOO! Det er altså bare så meget nicere at få en høj/top karakter! Særligt når jeg nu er så stolt og tilfreds med mit produkt og min præsentation og min præstation i forhold til fraværet, stort set, af nervøsitet!

Tanja var der selvfølgelig til at tage imod, med chokolade og slik gaver Og champange sådan set også, som jeg mener vi drak lidt senere

Dertil havde mine kære kollegaer, Mette og Jonna, listet sig ind og tog imod i deres fine blå uniformer. Det var helt spøjst at se Mette, som har ageret min nærmeste chef stort set hele min elevtid, i den blå flyver uniform, når jeg til dagligt er vandt til at se hende i grønspættet. Jonna, der har ageret elevansvarlig (eller i hvert fald noget af rollen, det har været lidt splittet i Forsvaret), er jeg til gengæld vandt til at se i blå til dagligt. Det var fantastisk at se dem begge! Suk, jeg er helt ærgerlig over at jeg ikke fik dem til at stille op til et billede med mig

De snappede til gengældt mig, mens jeg tog imod blomster og pakkede den fine gave op fra A1 og Tuttens venner, der kom i form af 2 fine armbånd, fordi, som de udtrykte, så var bøger for kedeligt at købe. Oh well, hehe, det synes jeg nu også havde været dejligt. Men jeg er glad for de fine armbånd!Og jeg fik et godt selfie med herlige Tanja, som var en god support at have med. Det måtte blive ved moralsk fjern opbakning fra Nikki og Michelle, nu deres arbejde var i Holstebro og min eksamen på Mercantec i ViborgVi fejrede resten af dagen med at gå på jagt efter Sushi, hvor vi travede Viborgs gågader tynde og blandt andet var et kig forbi Street Food før vi vandrede til, hvad der føltes som den anden ende af byen, efter Running Sushi, som viste sig at være lukket, så vi settlede for kinesisk frokost buffet på Den Kinesiske Mur... Også hyggeligt

Så hermed var eksamen overstået og uddannelsen teoretisk set bestået. Og kan vi lige gentage, at jeg fik f****** 12
Udgivet mandag d. 18. Marts 2019
1255 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie