Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I aften var træningspause

Jeg sprang træningen over her til aften, og det er jeg egentlig ganske tilfreds med. Jeg sprang også fællestræningen over i går, og det har altså været lækkert lige at kunne få hvilet ud oven på weekenden (og Berlin-karate-stævnet's strabadser). I går havde jeg egentlig bare behov for at slappe af, og havde ikke forestillet mig træning som en del af aftenen. Fællestræning var i hvert fald lykkelig glemt, så jeg valgte at stå over, og i stedet tulle rundt herhjemme og få arbejdet på nogle multimedieprojekter, noget oprydning samt decluttering.. og selvfølgelig noget gemen afslapning.

I dag valgte jeg som nævnt også at stå over. Men egentlig mest fordi jeg ikke føler mig frisk nok til træning. Jeg ved ikke om det har været på vej før weekenden, over weekenden eller efter, men min hals driller i hvert fald. Det kunne godt være begyndt at blive lidt træls før weekenden, sammen med lidt ekstra snot og nysen, men det var ikke så galt at det nødvendigvis har været noget unormalt. Det kunne også sagtens være kommet over weekenden, fx. af at sove med åbne vinduer på hotellet eller gå rundt udenfor uden jakke (det var nu lækkert varmt), ligesom det måske kan skyldes en kombi af manglende søvn, et massivt stress af kamp-nerver og kontakt med mange hundrede mennesker.

Det kan måske også have haft effekt at jeg råbte og skreg (læs: heppede) da vores kæmpere var på... kontakten var måske i min verden mere egnet til voksne end børn ^^" Voksen kontakt kan vi diskutere, for vi må gerne røre (skin-touch) under scoringer, og hvor meget er så at "røre" for meget? Børnene derimod: Ingen kontakt er ingen kontakt er ingen berøring er INTET RØR OVERHOVEDET i hovedet. Så synes jeg det er få ringe at så mange kan få lov til ustraffet at få nogle på skallen... Til et kategori 4 stævne burde de fundne dommere være bedre end det, det så da ud til at der var nok at tage af for en gangs skyld (hvilket nok skyldes stævnets kategori/prestige). Men okay, det er et sidespor.

Endelig mistænkter jeg også især mandagstræningen for at være synderen/triggeren. Lærke Sensei kørte en fed/sjov opvarmning, hvor en del var noget hun selv havde været igennem i en bokseklub for at blive ownet af små halv-fede kvinder og mænd... som i: flovt at folk i tilsyneladende dårlig form kan owne Lærke Vi plejer løbe i cirkeler med retnings-skift (reaktions øvelses ting ting), somme tider med en armbøjning eller mavebøjning først. Opgaven her blev 5 til mave, arme og benløft-spring-engelehop-ting-ting... sammen med, som Lærke udtrykker det "når man løber, så LØBER man!" Ikke lunte, nope, løbe. Min astma brød helt sammen her, og resten af træningen, skønt det var mere roligt med kata og selvforsvar, gik helt galt i host, slim og irritation. Min astma er ikke slem, og jeg kan som regel styre det. Hvis jeg ikke når over min grænse, er der ingen problemer, men når først grænsen er nået, og noget anfalds-lignenede noget har været på spil, så er lungerne altså bare smadret resten af dagen... Og længere endnu muligvis.

Endelig kan det også skyldes at der var meget røg i lejligheden, da jeg hjalp min mor med noget billed-kunst-grafik-program (programmet GIMP btw.)... og det føltes meget hårdt mod mine sarte post-astma-påvirkede lunger.

Hvad end for en kombi det har været, har min hals i hvert fald været træls og kildrende, og det har været svært ikke at hoste (host er i øvrigt smertefulde, hehe) eller nyse. Så det er lidt træls. Det er værre med hostetrangen når mit hoved kommer ned af, og hostene giver sådan en træls følelse i kroppen og smag/følelse af sygdom helt ned i maven. Øv Øv. Desuden tror jeg det sidder på stemmebåndet også, det irritere hvert fald at snakke, så jeg har været forholdsvis stille i dag

Så jeg blev hjemme. For bare tanken om at skulle have pulsen op igen overbeviser mig om at det vil sætte gang i et astma og/eller hoste-anfald lynhurtigt, og så er træningen alligevel ødelagt. Pulsen op (eller rettere, anstrengt vejrtræning) er no-go. Det samme er ki-ai råbene... bare tanken (ew).. Og endelig er snakken generelt no-go, så det ville intet gøre for mig eller de andre at træne med i aften.

Så jeg blev hjemme. Fik scannet en lille stak artikler (holder mig til max en times scanning om dagen fra nu af), og ryddet noget op. Gjort nogle ting klar til udsmidning, fik taget det længe ventede foto til Empties indlægget for august - så kunne beholderne også ryge ud Og så har jeg leget og hygget med Fluff. Jo, jo, det har været ret godt a
Udgivet onsdag d. 24. September 2014
2 kommentarer og 2001 visninger

Karate Sundhed

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 25 September 2014 22:49

Håber du har fået det bedre..
Men ellers god bedring herfra, dejligt at høre lidt fra dig.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie