Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I dag er min fødselsdag

Og det har været en super dag! I den andledning, samt at bloggen fylder år i morgen, vil der komme en lille giveaway - den første i sidens historie faktisk, så det bliver spændende. Detaljerne vil komme i morgen, for i dag for i blot annonceringen. Jeg har haft en super dag, og vil sige stort tak til de som har lykønsket og/eller besøgt mig i dagens løb, det har været super. Igen flere detaljer i morgen, fordi søvn, i ved

For nu vil jeg slutte af med den berettning/tak jeg delte med fb:

I dag var min fødselsdag - 23 år på bagen er det efterhånden blevet det. Dagen har været super - stille, rolig og hyggelig med forkælelse på hjemmefronten og mange skønne lykønskninger ansigt til ansigt, pr. telefon, SMS og facebook - så tak til alle I der har været med til at berige min dag: familie, gamle skole-kammerater, karate folk herhjemme fra og på verdensplan, fra Tenshinkan og andre stilarter, Multimediedesignere, bloggere og andre venner. I har gjort min dag til en lykkelig én - tak for det!

Today was my birthday - 23 years have I lived now. It has been a super day for me, nice and "hyggelig" and with attention at home, and off course all of your sweet messages and greetings in person, on the phone, on text meassages and off course om facebook. You have added much happiness and joy to my day: family, old classmates, karate-people both danish and international, from Tenshinkan and other styles, Multimediadesigners, bloggers and other friends. Thank you for making my day!
Udgivet søndag d. 05. Januar 2014
1 kommentar og 2307 visninger

English Events Birthday

Kommentarer

IGravatar Ilhja 06 Januar 2014 15:11

Tillykke! OG dejligt at det har været en god dag for dig

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie