Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I dag var bedre!

Lige et par korte linjer, for det er lige jeg magtet. I går var øf, men i dag meget bedre. Følte succes på jobbet, da jeg fik konstrueret et lækkert regneark til ar afkode kursus-numre for hvilke skema der skal opdateres - og var ikke blot selv tilfreds og stolt, det blev anerkendt ("Er det noget vi andre kan få del i?") Tag den, Byghjem, som ikke forstod det smarte i et ark det beregner priser (som så ikke skal indtastes manuelt med fejl risici und alles), og kunne advare om priser det var sat for lavt i forhold til indtjening, så man slap for episoderne med at sælge ting der koster at sælge, frem for at give overskud.

Fik liv i min cykel lygte igen i går (hvorfor kamera USB kabel?) så nu er der lys i pæren igen. Og vinterfrakke... Og uldvaskemiddel... Og "astma i hockey-staven" fordi jeg ikke tåler den slags intensiv opvarmning, men stadig ikke kan lade være, det er jo sjovt... Hoster stadig slim. Men er også glad for de fine dækservietter mor har lavet og foræret mig i dag. Og for at jeg fik sorteret i neglelak. Og tanken om at goodreads for neglelak vil komme en dag

Well, korte i min verden... Desuden var gjorde internettet oprør da jeg skrev det, så nu snyder jeg og skemalægger det til det tidspunkt indlægget ville være kommet op hvis ikke nettet havde vrøvlet. Fordi jeg kan
Udgivet onsdag d. 19. November 2014
2333 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie