Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I light a candle

I nat tænder jeg et lys for Anders, som ikke er her mere. Som jeg kun lærte kort og lidt at kende, som en af mine elever i Ulfborg Karateklub. Jeg tror der blev holdt et fakkeloptog til ære for ham af hans venner. Det er svært at forstå, at én så ung pludselig kan være væk. Desværre kan hverken pæne tanker, smukke handlinger eller noget andet bringe ham tilbage. Det er en påmindelse om den ydmyghed og det ansvar der ligger I at livet er uforudsigeligt. Vi må hver dag gøre vores bedste for at gøre en forskel - for livet er kun til låns for en tid.Take care & make lets make each day count.
Udgivet onsdag d. 31. Januar 2018
1225 visninger

Tankespind Hverdagsliv EverydayLife

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie