Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I Made Sushi and onigeri

Jeg brugte en god del af i går aftes på at lave sushi. Det er super lækkert, men dyrt at købe og en længere proces selv at lave. Jeg blev dog inspireret af en sushi burrito, og var nød til at forsøge igen. Søgte sågar efter dovne løsninger, men der er vist ikke rigtigt smutveje her ^^" Jeg endte med at lave Sushi ris baseret på opskrift. Risene tager en krig at lave - resten er nemt til sammenligning. Dvs. på nær delen med at opstøve/købe ingredienser, særligt hvis man har en craving for surimi-sticks

Vi endte med at gå med røget laks... hele det der med at have rå men gennemfrossen laks skræmte mig lidt. Jeg fandt dog noget lækkert varmtrøget laks i Kvikly, så det må jeg lige huske til en anden gang.

En af fordelene ved sushi er at det mætter så godt. Idéelt skal man selvfølgelig ikke gemme risene, da kvaliteten ikke er nær så god dagen efter - men jeg fik lavet alt for stor en portion og besluttede derfor at bruge noget af resten til noget onigeri-lignende noget. Reelt set er det dog stadig sushi, da det er lavet med riseddike blandingen Og det var stadig okay lækkert i dag, selvom jeg ikke visuelt lykkedes særligt godt, hehe. Buritto det bliver næste gang

Udgivet onsdag d. 17. Februar 2016
1169 visninger

Food MyLifeInFood

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie