Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I naturen? Mest med Fluff!

Jeg må indrømme at det mest er med Fluffy jeg sådan komme ud i naturen (med et kamera vel at mærke) for tiden. Jeg var dog ude for ikke længe siden på dag hvor vejret var særligt lækkert, og der nuppede jeg lige kameraet med (mobilen var tør for strøm anyway ) og fik knipset et par billeder... Et par som i to denne gang. Et af de lækre syrener der blomstre for tiden, og et af ... well, græsset, Fluff og mine sko, sådan lidt "Se, jeg har altså været udenfor... PROF" agtigt

Fluff i gå-sele, udenfor (se, græs!) ... og mine sko (jeg er der også!) Haha

Jeg elsker duften og looket af syrener


Blog Challenge for Maj
Blog Challenge hos giz-blog maj 2014 #25 I naturen
Udgivet fredag d. 30. Maj 2014
2036 visninger

Challenge BlogChallengeInMay U-U-Udenfor

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie