Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I read the wrong book

Jeg får pludselig meget travlt med speed reading - at læse hurtigt! Jeg har meldt mig ind i en fantasy læseklub, The Fellowship, inspireret af min Veninde Michelle, og de har samling i morgen. Så der skal jeg jo have læst månedens bog til. Det troede jeg skam også at jeg havde helt styr på, men men... Så viser det sig at jeg har forvekslet Oktobers bog med Novembers kommende bog, Skyggens Lærling... Såh... Jeg har læst en bog foran. Ups. Det betyder så at jeg får pænt travlt med at se om jeg kan få den som FAKTISK var Oktobers bog, The Witcher - The Last Wish... Så deeet... Må vi jo se om kan lykkes. Jeg er nået næsten halvvejs nu

The Last Wish
Udgivet mandag d. 28. Oktober 2019
640 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie