Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I wonna go to Ikea

Jeg skulle have været i Ikea i dag med moder. Men det blev så ikke til noget, fordi: Snestorm. Efter mit næsten-crash i onsdags - og dårlige oplevelser med snekørsel generelt, og eftersom min mor er et fornuftigt menneske på det område, så valgte vi Better Safe Than Sorry. Storm eller ej, så er vores små bette biler ikke de mest vindstærke anyway.

Men jeg glæder mig til snart at skulle afster. Næste weekend forhåbentligt (og en anden gang med veninder selvfølgeligt). Jeg har nemlig nogle ting jeg savner.

Som fx flere af de fancy Fortrolig glasskåle, som kan gå i ovn, mikrobørge, køleskab og fryser. Formålet skulle gerne være food prepping så jeg får madpakke med flere dage og får sparet lidt på kantine budgettet. Jeg er nemlig også så småt ved at lave et Every Dollar Budget så jeg kan fortælle mine penge hvor og hvad de skal frem for at undre mig over hvor de er blevet af (#DaveRamsey) - for det har jeg godt nok undret mig over de sidste par måneder. Så flere skåle til mere madpakke!

En anden ting jeg "savner", er orden i "kosteskabet" som faktisk er varme måler/pumpe skabet. Jeg vil jo genre udnytte den horisoktale luftplads til støvsuger slange, så en metaltråds slangeholder ville være rart. Og måske også en tension-rod eller bare bøjlestang til at holde et par kroge til gulvspandene, så pladsen kan bruges men varme tingene forblive fri og uskadte

Og til sidst kunne jeg godt tænke mig lidt flere duftlys og de der fance blomster te-æg som jeg så hos Nikki. Just to make me happy, ja, altså for hyggens skyldSå altså:

* Fortrolig - ca. 10-15 stk.
* Tension rod/stang til målerskab
* Te blomster
* Duftlys (cookies m.m.)

Har du noget du har overvejet/venter på at købe?
Udgivet søndag d. 11. Februar 2018
2 kommentarer og 1012 visninger

Kommentarer

SGravatar Simone 12 Februar 2018 00:41

Uhh jeg kunne faktisk også godt tænke mig et duftlys der dufter af cookies O_O Det lyder da som en mega rar duft at have i hjemmet. Jeg er bare følsom for kraftige dufte, så kan faktisk ikke lugte de enkelte lys når jeg går i Ikea, for kombinationen af alle duftlysene i butikken ødelægger fuldstændig mine sanser... De dufter ikke så overvældene når de er én og én gør de?

Simone
Microcut.dk

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 17 Februar 2018 00:24

Min næse er også ret duftsensitiv på grund af allergi. Jeg kan fx ikke klare basicly alt der forsøger at lugte af blomster.

Så jeg har ikke erfaring med mange af Ikea's duftlys. Du har ret i at det kan være overvældende med alle duftene på én gang - så jeg tror lige så meget jeg købte Cookie varianten fordi... well... cookies?

Den viste sig at dufte godt - og rent faktisk at dufte af noget også, når man har det tændt, hvilket jeg har oplevet som et problem med de få andre duftlys jeg har prøvet. Jeg synes ikke det har virket overpowering, men jeg har bestemt godt kunne lugte det. Cookie duften er ret blød i det - og den dufter måske lige så meget bare lækkert og sødt som decideret af cookies. Men lysene er brune og har vist også lidt vanille-agtigt over sig

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie