Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Igen nye design

Ja, som overskriften siger, så er det endnu engang lykkedes mig at få lavet nyt design, skønt jeg ellers har haft en lang ukreativ pause. Det har jeg ikke længere må jeg sige, jeg har stadig 3 designs mere liggende, som kun er delvist færdigt - jeg er blevet helt bidt af det Så er spørgsmålet om de så også er gode nok? Jeg kan i hvert fald godt lide det - specielt det sidste, som er sat op nu... jeg er ret vild med farverne

Nå, men hvad går jeg ellers og laver for tiden? Jo, fra onsdag middag af havde jeg jo sådan set ferie Jeg det har jeg nydt! Jeg tog til karate onsdag aften, og bagefter... tog jeg ikke hjem Nej, jeg er slet ikke hjemme lige nu, jeg tog i stedet ud til Emil - det er så hyggeligt - især fordi nogle af kattene lige har fået killinger, og deres hest desuden har fået føl, de er bare søde :3 Jeg har brugt lang tid allerede på at blive overfaldet af diverse katte - men skal bare gå uden for og sætte sig ned, og straks er man dækket af dem, hehe, tossede missere.

Ellers var jeg i biografen igår, sammen med Emil og Tina. Det var ret så hyggerligt. Vi så "X-Men Origins: Wolverine". Den er vildt fed Synes bare det er ærgerligt den måde den ender på - altså, selvfølgelig skal den ende sådan, for i X-men aner han jo ikke hvor han kommer fra, så det er klart han er nød til at glemme det hele, men det er alligevel... så ærgerligt. Nå, håber ikke det var for meget spoiler (der er så irriterende). Men i hvert fald: filmen er mega fed, og klart værd at se

youtube video

Btw vil jeg ikke været til at få fat her i weekenden, da jeg tager med Emil i sommerhus ... det ligger langt alt inklusive internet... altså ingen interne ^^"
Udgivet fredag d. 22. Maj 2009
1 kommentar og 1887 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 22 Maj 2009 22:57

Vil så gerne ind og se den film, tror nemlig at den er rigtig fed. Har dog desværre ingen at se den med -.-'

God tur

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie