Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ikke bælte denne gang....

Nåh, efter en lang, hård forsinket graduvering må jeg konstatere, at det skulle ikke være denne gang... Mit første Blackout/klappen-går-ned blev altså til bælteprøvens kata-del, det var helt uforudset, og ikke engang det vi havde været nervøs for/troet kunne gå galt. Første dumpe i klubben i min tid af 4,5 år, men havde da aldrig gættet det ville være mig.

Men på den anden side kom jeg til at spørge mig selv under graduveringen, hvor jeg var træt, udkørt, og ret så dehydreret og tørstig: "Er det virkelig det værd?" og til min overraskelse "nej, det er det ikke" - når viljen ikke er der, vil jeg heller ikke have bæltet, sort eller ej! Måske til sommer?

Og graduverings betalingen, som jeg jo fik tilbage, kunne i stedet bruges på lidt trøste-mad, hehe. Sortbælte-eventyret fortsætter lidt endnu
En burger til at drukne ærgerlsen.. eller noget

Udgivet lørdag d. 15. December 2012
2 kommentarer og 2005 visninger

Karate Graduering

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 17 December 2012 01:43

Nogen gange skal man bare vælge sine kampe.. Lyder til du er okay med det, selv om du jo gerne ville ha klare det. Det skal nok komme før eller siden.

GGravatar Gulde 22 December 2012 00:51

Ja, du har sikkert ret. Men tror nu det ligger/lå og lurede et sted under overfladen - jeg følte mig bare så tom og blackout klap-gået-ned agtig resten af den dag også Men kampen er ikke endeligt tabt og ikke opgivet! Jeg prøver igen til sommer - eller til næste jul ^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie