Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ikke teenager mere

Tja, i dag mister/mistede jeg jo endegyldigt min tidligere titel som teenage. Jeg har nemlig fødselsdag i dag Og fylder ikke mindre end 20 år!

For det første er en fødselsdag altid noget specielt...
For det andet er det sågar en rund fødselsdag...
For det tredje, så giver den oversat til engelsk (twenty) ikke længere ret til titlen teenage...

Det var ikke så lidt af en mundfuld, hva`? Hehe... nu må jeg jo så se mig om efter en anden undskyldning for mine hormonelle / utilregnelige / uheldige / underlige / ikke-tænkt-igennem-før-noget-dumt-uheld tilfælde... Se mig om efter en ny titel... tsk, eller også bliver jeg måske ligefrem nød til at uddanne mig til en ansvarsbevidst, gør-tingene-som-de-skal-gøres, kender-alle-deuskrevne-høflighedsregler-og-er-i-øvrigt-også-tankelæser voksen Nogen der kender en god skole der tilbyder den uddannelse? Nej, ikke? Hmm... ærgeligt, men jeg tænkte det nok.

Jeg tror jeg kommer til at falde så meget på røven, for folk er allerede begyndt mere eller mindre at anse mig for at være voksen... (Hvis i skulle være i tvivl er det en skidt ting!) Kan nogen i øvrigt fortælle mig, hvorfor det per automatik følger med den anseelse, at man selvfølgelig drikker kaffe og vin? Jeg siger pænt takt til begge dele, men det irritere mig konstant at skulle insistere på at jeg ikke har specielt lyst til nogen af delene. Og at folk så efterfølgende nærmset anser det for en fejl i min opdragelse. Men så vidt jeg ved er ingen af delene specielt sundt - medmindre man er hjertepatient, da kan rødvind faktisk godt være sundt fordi det er så rigt på jern... Men sidst jeg tjekkede, havde jeg ikke ligefrem problemer på det punkt...
Udgivet onsdag d. 05. Januar 2011
3 kommentarer og 2155 visninger

Kommentarer

SGravatar Simone 07 Januar 2011 17:40

ET FORSINKET TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN

DJGravatar Dianna Jensen 10 Januar 2011 01:37

Tillykke med fødselsdagen
Den med kaffe og vin kan enlig godt følge dig i. Jeg er ikke til vin og da jeg var til noget familie tam tam blev der kigget på mig som om jeg havde sagt noget forkert. Det kan godt irrerter mig at jeg skal argumenter for hvorfor jeg ikke drikker vin, hvis man siger nej, så betyder det nej, hvorfor er der nogen som bare ikke kan fatte det?

IGravatar Ilhja 14 Januar 2011 22:35

Kan jeg skrive nu?
det er fordi jeg har 4 cykelnøgler i mit nøglebundt, jeg bruger kun 1 til hverdag så vil gerne have resten plaseret et samlet sted hvor jeg kan se forskel på dem. Og da en af dem er til Cecilies cykel vil jeg gerne have at hun har et sted hun kan finde sin cykelnøgle når hun bliver større.
men det med en opslagstavle er ikke helt dumt men så skal jeg nok placere det et andet sted, som køkkenet fx

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie