Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I'm a Collecter

Pokemon kort, brevpapir, diddl-papir (m.m), glansbilleder, klistermærker, servietter, witch- dukker+blade+bøger+diverse, sten, kapsler, muslingeskaller, "gode film", "gode bøger", bøger (og artikler på nettet) om det okkulte ... åh ja, been there, done that Jeg er nok i bund og grund en samler, jeg kan ikke rigtigt lade være, hehe. Jeg samler dog ikke på ting som makeup, det ser jeg mere som et kit der skal bruges. Ligesom med blyanter og kreativ ting.

Men neglelak... selvom jeg også gerne ville se det som et brugs "kit" må jeg nok erkende at jeg har langt flere end jeg nok nogensinde får brugt op. De skal dog stadig være brugelige for at finde og beholde sin plads i mit sæt. De skal være smukke og gerne lidt specielle, og frem for alt, noget jeg kan se mig selv gå med Jeg har i forbindelse med min Diddl samling givet lovning på et kig i min klistermærkesamling... det kommer stadig til at ske! Bare ikke lige nu ^^"

Min nye kort samling

I stedet vil jeg give jer et kig på min "samling" af de der dyrekort-tingester de havde i Bilka i en kort periode. Åh ja, det peakede mit samler-gen og jeg fik næsten den nostalgiske ophidsende spænding fra det at åbne en ny indkøbt pakke pokemonkort og blive glad eller skuffet alt efter om der var nogle nye eller særligt fede kort i pakken. Jeg kan ligefrem genkalde mig duften, følelsen og lyden af det folieagtige papir og pinligheden over præcist hvor godt jeg kunne 15-tabellen dengang Hej Gulde 11 år igen :3

Jeg vil forhåbentlig komme til at vise flere "samlinger" over den næste stykke tid, da jeg stadig agter at lave en form stash-inventory. Hvis i da også gerne vil se

Blog Challenge for Maj
Blog Challenge hos giz-blog maj 2014 #28 Hvad samler du på?
Udgivet lørdag d. 31. Maj 2014
2 kommentarer og 2934 visninger

Challenge BlogChallengeInMay Samling

Kommentarer

IGravatar Ilhja 31 Maj 2014 13:21

Jeg kan se du hverken har fået stinkbillen eller stinkdyret....nøj de stank indtil jeg fik lov til at smide dem ud. Herhjemme har vi nemlig også være store samler af dyrekortene.

GGravatar Gulde 31 Maj 2014 15:12

Jo... Jeg skam 3 stinkbiller, de er nok skjult fordi jeg har brugt de andre kort til at dække for stanken ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie