Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I'm just gonna lie here

I'm just gonna lie here Godt brugt i hovedet her midt i Hack Week, og nu med et par ny-erhvervede leggings!


De er tynde og kommer muligvis til at afsløre min røv...


Men selvom de ikke er født til træning, så kan de passe sammen med min træningstrøje (som så kan dække den der røv), de er tynde, og jeg har ikke noget imod at de bliver helt svedt til... Så jeg skal så meget ud og løb løb i morgen! Det må så blive fra morgenen af, da jeg ikke tror der bliver megen tid eller overskud om aftenen, dersom vi har et par timer i messen som en del af arbejdstiden, haha


Tak til søster for tip om Kvicklys åbningstider der lige akkurat kunne matche min fritid for i dag sammenlagt med afstanden dertil (tæt på kassernen).
Jeg fik i samme ombæring også købt et tørklæde, skal, som har den anden ting jeg havde glemt at medbringe, åbenbart (hej snotnæse fra sart hals der hader kulde og fremmede lokaler med bare skyggen af træk). Faktisk købte jeg to. De var begge så fine! Og en ramme cola... Ups


Sidste ting. Den der meme med "as soon as I get home" scenariet? Yea, det var mig i dag. Endnu et tegn på at jeg er godt brugt. Straks jeg trådte ind på værelset => NO PANTS!
Udgivet tirsdag d. 22. Oktober 2019
695 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie