Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Im so lucky

Så, nu kan jeg ikke holde mig længere (kort blog, men), jeg bliver nød til at for tælle det. Først ver jeg jo (i torsdags) til standup med Mick Øgendal, som jeg havde fået billetter foræret til af min bank, wee. Og disse billetter viste sig samtidig at være lodsedler i en lodtrækning om 5 gavekort til 2 billetter til Grøn Koncert. Jeg har været der en gang før, da vi før har vundet billetter dertil. Det kom dog stadig bag på mig, at det sidste udtrukne nummer (ud af 800) var mit!

I søndags var jeg så i biografen med Anne-Marie og se Twiligt filmen, og OMG DEN VAR GOD Jeg havde ikke læst bogen før, så jeg kom helt uden at ane hvad jeg gik ind til, og jeg gik derfra igen hoppende og med disse ord på læberne: "MÅ LÆSE BOGEN" Wewee! Og da der var 1,5 time til mit tog ville køre (der kører så få tog om søndagen, tsk), valgte vi at liste op gennem gågaden lige så stille - og så blev der ellers diskuteret Twiligt. Oh, kan næsten ikke vente med at blive færdig med Jarastavens Vandring (serie af Sagaborg som jeg læser for tiden - jeg er nemlig begyndt at tage mig tid til at læse igen ^^)! Da vi nåede stationen var der dog en del tid igen, så vi valgte at fortsætte, og kom så i tanke om at vi kunne besøge MiMi, så vi overraskede hende ved at udspionere hendes hus og banke på vinduet til hendes værelse i kælderen (dette vindue sidder ca. i højde med mine ankler, så det var lidt spøjst) - var så sammen med hende en halv times tid før mit tog kørte, og det var mega hyggeligt. Vi sludrede også bare løs. Og i toget hjem kunne jeg... læse, wee
Udgivet tirsdag d. 10. Februar 2009
1 kommentar og 1171 visninger

Kommentarer

RGravatar Rebecca 10 Februar 2009 21:16

Haha Ja, der findes utrolig mange gode bøger - man skal bare lige finde dem...

Jeg har vist kun læst nr. 1, 2 og 3. Men de blev vist lidt for kedelige til mig. Til sidst var jeg ved at brække mig over Siri. Jeg kan slet ikke klare hende!

Uh! Tak skal du have. Den der "Tryllebundet" vil jeg da kigge på så! 8D

Trailers som baggrundsmusik er dejligt. Haha

Og velkommen til twilight-klubben. Jeg kan anbefale siden www.thecullens.tii.dk XD hihi.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie