Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

In good time

Nogle gange drømmer jeg om at lære at være I god tid. Som i FAKTISK god tid. I ved, 10-ekstra-minutter-at-brænde-af-på-stedet god tid, og ikke hjertet-I-halsen-jeg-tror-jeg-dør-i-jagten-på-det-her-tog-men-jeg-nåede-det-badet-i-sved god tid. Glt hvilken én jeg er i dag? Haha ^^"

(Få minutter tidligere fræsende på cyklen, chantende i hovedet "Being late = not an option" samtidig tilskyndede benene til bare at give den Liiidt mere! #DetVarDagensWorkout!)


Duggede briller efter heftigt ridt. Hvor er mit tog?

Det sagt er jeg da blevet bedre, selvom jeg stadig desværre må konstatere mig lige vel tidsoptimistisk. Men jeg arbejder på realismen og på taktikker til dels at guestimere mig selv mere rigtigt, eller bedre endnu, at sikre mig uden om det med at guestimere Hank Green har lavet en fantastisk god video på emnet.

youtube video

Flere taktikker jeg også selv var kommet på og begyndt at implementere men vist også nogle jeg kunne arbejde liidt mere på. For som han kommer ind på handler det med at være sent på den jo sjældent om de konsekvenser det har for os selv, men de andre personer vi er respektløse overfor når vi er sent på den og deraf spilder ikke blot vores egen men også deres kostbare tid. Av. Undskyld. I dag begrænser det sig dog til en svedig T-shirt som måske kommer til at lugte lidt ekstra lidt før. Sorry.Uanset svedetur (still hot) er det nu meget hyggeligt at sidde i et tog igen.Jeg kan ikke sige jeg just savner pendlerlivet, og alt hurlumhejet med at vente på og løbe efter toget. Men det har også sine fordele. Jeg kan godt lide det med at være bundet på en plads i X antal tid til chill-time - og I særlig grad ian jeg godt lide at drømme om og planlægge hvad jeg dog skal bruge turen på (læse, skrive, tegne, planlægge, notere, game, læse, snakke, stirre drømmende ud af vinduet, spise, snacke etc. Hence why I brought this huge baggie.

My stuff.. #NotMyBike

Det er til en studietur (jeg er nu på 3. og sidste skoleophold) til Staden et par dage, hvor jeg glæder mig til at se nogle interessante ting, socialt samvær og sådan. Kunne dog godt have undværet den begyndende snue og hovedpinen fra at sove for lidt... Der var ikke lige den energi i weekenden til at forbedre og få skrevet en opgave færdig. Så det blev i går. Dog kun til kl. 24.00, men det er stadig voldsomt sent end hvad jeg ellers har vænnet mig til de sidste uger.

Og det har egentlig er en god ting, som jeg mindede Emil om i går. For jo, ganske vist har jeg haft en alt for sen aften med nogle opgaver jeg var sent på den med... Men det er kun én nat. Før i tiden plejede der være MANGE af dem, og nu er det mere end undtagelse end reglen. Det gør mig faktisk stolt! Stolt over at jeg bliver bedre til at strukturere, sige fra, prioritere og tage gode beslutninger for mit liv. Hvilket også er en del af målet om at blive bedre til at nå Den Gode Tid.

Ligesom jeg er stolt over at jeg I går fik sat mig ned i pausen og fik halet lidt af kaoset fra et lidt for længe manglende Weekly review og et behov for revalidering og omstrukturering af mine projekt og Next Actions lister. Jeg fik lavet mig en Guilt liste. Sådan en har jeg haft et par gange før. Hvor jeg endelig tager mig sammen til at notere, hvad det er for ting der giver mig dårlig samvittighed og en presset følelse i hverdagen. Hint - det er ikke de ting jeg gør, men de ting jeg føler jeg mangler at gøre. De ting jeg føler jeg skylder nogen at gøre. Den liste med ting jeg skal have ryddet/klarer for igen at "vinde min tid tilbage" og føle at jeg kan holde fri, så jeg ren faktisk kan slappe af og lade op.

Ny Guilt liste og sprit nye Travelers Notebook indsatser klar til at tage i brug

Der er kommet en ny, men den er, nu jeg kigger på den, ret kort. Og det er egentlig ikke meget der skal til for at jeg aktivt arbejder med tingene og derved ikke længere føler mig flov over at de ligger stille. For målet er ikke nødvendigvis at de skal vlre afsluttet, for at jeg kan have det godt med det. Jeg skal bare føle, at der bliver taget de nødvendige aktioner for at bringe opgaverne tættere på afslutning. De skal bare være igang. Og se se, noget af det kan jeg måske endda gøre her på studieturen

Det bliver dog kun hvis jeg føler for det, for turen her er først og fremmest beregnet på nye indtryk, ny video og godt samvær. Og nu er jeg jo kommet med tiden
Udgivet tirsdag d. 06. November 2018
1 kommentar og 831 visninger

Kommentarer

SGravatar Simone 01 Januar 2019 22:55

Jeg har det stik modsatte problem. Hvis man altså kan tillade sig at kalde det et problem. Jeg er altid i AAAAALT for god tid! Jeg bruger utrolig meget spildtid på at sidde og vente, på fx. div. lægeundersøgelser fordi jeg nærmest altid ender med at være 30-45 minutter for tidligt på den. Jeg er en tidspessimist så det vil noget.

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie