Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

In the mood

Wee! Jeg er så på besøg hos Emil lige nu, og det er bare hyggerligt Det er nu ikke så længe siden vi kom hjem - har nemlig været i biografen for at se "Rejsen til Saturn", og mand den er genial! Og så med kinamad til aftensmad, mums. Så kan jeg ligesom lade lidt op til i morgen, hvor jeg skal møde... øh... min fars nye kærestes børn Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det, hmm... for hun er jo sådan set ikke et ondt eller trælst menneske, hende Anne - det virker bare så forkert at se hende i MIT hjem Jeg ved ikke om i forstår helt hvad jeg mener, meenn...
Ja, men hvad? Jo, det skal jeg sige - nu vil jeg give mig til at se bleach Det er en mega fed serie (Anime), og hvis jeg skal sørge for bare at holde mig halvejs efter emil, så må jeg hellere til at få fart på
Udgivet fredag d. 03. Oktober 2008
1969 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie