Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

In the nail workshop

Jeg har været i det kreative hjørne i dag (og bogstaveligt indrettet hjørnet af sofaen med kreativt rod) med det store negleværksted, hehe. Vi kom tidligt hjem fra træning, så efter en god gåtur med Fluffy ville jeg lige have fixet den negl som knækkede (på tværs ikke på langs heldigvis) - så det blev til teposemetoden og det greb om sig. Lige nu er mine negle jo så fint lange og ikke for flossede for tiden Så jeg besluttede for at afprøve, øve, lege lidt med det der stamping. Det kan vel ikke passe at det ikke er noget jeg i nogen grad kan meste. Der er allerede store fremskridt. Jeg har rent faktisk fået motiver overført (til papir ganske vist, ikke negl) og er blevet bedre til at skrab. Men det er som der stadig sidder nogle smudsede skygger som skraberen ikke ret vil tage og der ikke er tid til at tørre motivet rent. Nå, men øvelse gør vel mester så jeg må jo bare være vente og se

Udgivet onsdag d. 12. August 2015
1119 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie