Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

In the spirit of Readathon

Hermed en sen hilsen herfra, efter at jeg, i Readathon's ånd har læst et par kapitler af Outlandet fra Klaire de Lys, som er en af de bøger jeg har gang i for tiden. Pga karate instruktør kurset kan jeg ikke rigtigt læse ret meget pga. træning, lektioner og nattesøvn jeg ikke kan skibbe da jeg også skal være klar i hovedet i morgen. Men Katja fra Cautious.dk nævnte, at man ikke behøver læse 24 timer for at være med, lidt har også ret, det handler bare om at deltage. Så det har jeg hermed gjort.

Tilbage er kun at sige pøj pøj for de andre der deltager - jeg hepper på jer!
Udgivet søndag d. 19. Oktober 2014
2 kommentarer og 1876 visninger

Read

Kommentarer

IGravatar Ilhja 19 Oktober 2014 18:31

Det var en noget underlig oplevelse.
Men dejligt nok at du fik læst lidt.

GGravatar Gulde 13 November 2014 08:12

Det skal vel næsten være underligt - er det ikke noget af det fede ved det?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie