Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Incomming chibbi (inspireret af SATW og Las Lindas' Mora)


Efter at jeg er started i skole er jeg begyndt at krims-krams tegne en del igen, for at kunne koncentrere mig. Bare små fjollede tegninger der kan gøre at jeg kan høre efter og koncentrere mig selvom det lige nu for mig er en anelse kedeligt det stuff vi går igennem (I hvert fald i interaktion) fordi jeg allerede kan størstedelen, men vi selvfølgelig skal have resten af klassens newbies med. Newbies skulle i øvrigt her ikke referere til trælse nybegyndere, men ganske enkelt nybegyndere. Alting skal jo have en start, og hvis jeg var startet som de gør det nu, så skulle jeg vist have holdt på både hat og briller for at følge med.

Men altså, her får i lige et fint lille foto med en af en af tidligere omtalte små figurer. En lille furry-ko der præsentere min bogreol i baggrunden. Hvis nogle af jer er "Scandinavia and the world" fans, vil i sikkert hurtigt bemærke at mine chippi-tegnestil er stærkt inspireret deraf. Yderligere er karakteren inspireret af Mora fra "Las Lindas" (inspireret, ikke kopieret, det ligner hende ikke meget), en anden tegneserie her på nettet.

Jeg regner med at der vil komme flere af den slags billeder eftersom jeg får tegnet og udklippet andre spøjse små figurer, håber også i vil synes om det - Jeg gør i hvert fald. Jeg elsker den spøjse kontrast mellem papir-cartoon-figuren og fotobaggrunden ^^
Udgivet fredag d. 16. September 2011
1967 visninger

Chibbi Tegning Comics

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie