Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ingen FTP kontakt?

Nu er min tålmodighed snart brugt op. Jeg ved godt jeg har taget en lang (og måske tiltrængt) pause fra HP'en her, og HP'er i det hele taget, men når jeg har løst til at arbejde med det igen, så er jeg ret utålmodig og meget ivrig. Og er det stressende at finde ud af at ens server pludselig er i udu? På den måde at jeg kan kontakte siden via browser (ligesom i gør lige nu), og kan derved også skrive blog... men jeg kan ikke kontakte den via FTP, hvilket betyder at jeg ikke rigtigt kan lave noget nyt Ingen nye side, designs eller tilføjelser på siderne - det irritere mig
Udgivet lørdag d. 19. September 2009
4 kommentarer og 1144 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 20 September 2009 18:23

Har det på samme måde, har dog bare intet ftp program da min far tror det har virus -.-'

Tsk, regler

FGravatar Fidla 25 September 2009 18:41

Ej hvor nedern. Forstår godt at du er så irriteret over det x(

RGravatar Rikke 25 September 2009 19:44

Hej

Kan ikke umiddelbart finde mit link på din side - dog kan jeg se du stadig har rikkesverden.dk - siden er dog skiftet ud;

For en månedstid siden skiftede jeg til rikkesimone.com og derfor blev rikkesverden.dk lukket ned; herefter sendte jeg besked rundt til jer alle; nogen enkelte har jeg ikke kunnet komme i kontakt med, så muligheden for du kan være en af dem er der også.

Men vi har altså haft en linkaftale - men hvis du ikke ønsker at linke til mig længere vil jeg gerne vide det.

Rikke

RGravatar Rikke 29 September 2009 23:00

Det er helt okay - og du kan jo heller ikke ligefrem gøre for dit FTP program ikke virker

Håber snart det lykkedes for dig, at få det igang igen

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie