Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Its freezing in here

Min klassiske snoede benstilling (eller som folk giver udtryk for at se den)
Jeg plejer ellers ikke være den største frossenpind på kontoret - faktisk plejer vi nedjustere temperatuen efter hvornår jeg koger eller ej. Men i dag har det bare været kold. I benene vel at mærke. På sådan en måde, at det bliver smerteligt og føles af uro og seneskedehindebetændelse senehindebetændelse i skinnebenene. Som forsvar snor jeg benene sammen på en kompliceret (og sikkert usund) måde, som jeg finder overraskende behagelig. Jeg oplever tit at folk bliver et stort spørgsmålstegn, eller uden held forsøger efterligne den.. Jeg snor dog gerne benene lidt mere (og sikkert endnu mere usundt - jeg forsøger at lade være) når jeg sidder ned og fryser lidt som nu - ikke i overkroppen, kun i benene. Alternativt kunne jeg godt finde på at kapre min kollega's varmeblæser senere i dag ^^"

Udgivet mandag d. 05. Januar 2015
2207 visninger

GuldesDoodles

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie