Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

It's gonna be a loong week...

Det bliver en spændende Gashuku. En lang en. På denne første dag var vi inviteret til welcome party kl. 19. Det er så tidligt at man ikke forventer at skulle spise mad på forhånd. Så jeg var besvimende sulten og serveret blev: pindemadder. 3 fade til højbordet og 3 til de resterende 5? Vi endte med at bestille pizza...

Stedet vi hentede pizza...

Der var ingen internet derude. Jeg er efterhåben begyndt at betragte Sverige, som en minimalismens højborg. På den ufede måde. Altid midt i ingenting med langt til alting... og uden internet forbindelse. Jeg duer ikke til ingen internet forbindelse - min minimalisme har taget mig fra fysiske ting til mere og mere digitalt. Jeg bryder mig ikke om at få kappet den adgang. Heller ikke uden mad.

Men der er net i dojoen. Så jeg må bare forberede et par indlæg til jeg kommer her. Eller til Danmark. For nøj hvor mit hoved går i stressmode af dette uplanlagte snask.

Når jeg har perioder meget stress som fx ved tanken om at blive arbejdsløs og ryge ud af dagpenge-systemet.  Så få jeg mest af alt lyst til at lægge mig til at sove og blive ved med det. At gå i hi og søge tryghed i mine drømme... sådan er det ogsp nu. Men nu må vi se... det bliver en laaang uge.
Udgivet mandag d. 29. Juni 2015
2314 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie