Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Ja! Jeg hørte dig sige jeg kunne tage bilen...

Men jeg troede det var fordi du var syg... En mulighed for at jeg kunne være doven... Da ikke fordi det ville regne! Det kunne du godt lige have afklaret, haha.

Gennemblødte bukser efter cykeltur i regnen...

Min kollega, som har børn, beroligede mig med at jeg jo trods alt ikke er lavet af sukker, og altså ikke smelter væk af lidt vand. Nej, det håber jeg da sandelig heller ikke! Det ville jo være kanibalisme

Lægen sygeplejersken kunne ikke umiddelbart finde forklaring på hovedpinen... De sædvanlige mistanker som blodtryk kom op og blev afvist som normale, men hun gik med pp at tage en blodprøve, så det vil afsløre om der er for lavt jernindhold, blodprocent og andre mistænkte ting der heller ikke plejer være noget galt med... og så D vitamin som den også var helt galt med sidste år, men det er ikke i forbindelse med hovedet Hun spurgte desuden ind til ting som tristhed og stress, og det lyder mig som stress eller depression, og sådan noget tror jeg da ikke jeg har... Men nu må jeg se med blodprøverne. Hvis problemet bliver ved må jeg gå til en af lægerne, jeg jeg skal ikke gå og blive ved med at have ondt, var hun enig i.
Udgivet tirsdag d. 24. Februar 2015
7 kommentarer og 1351 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 Februar 2015 22:56

Uanset hvad, så tror jeg du er nød til at tage det ret alvorligt nu, jeg har selv tænkt om du kunne være ude i noget med stress eller noget psykisk..

Håber godt nok i sammen finder ud af hvad det er og hvad der kan gøres.
Det værste er altid at gå i uvished..

Knus<3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 24 Februar 2015 23:36

Det har du jo sådan set ret i.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie