Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jamen selvfølgelig mester Nets Bank kreditkortoplysnings phishere...

... selvfølgelig vil jeg da lægge mine kreditkorts oplysninger til jer, så i kan handle frit med mine sparsome studenterkroner... (NOT!) Må hellere få advaret min mor og sådan, om at der er den slags mails i omløb... fandt et LOL, THAT''S ME: POST #309 passer ret godt på det scenario... "Trying to explain technology to your parents"...

Hej, l Adgang til din konto er blevet begrænset til følgende følgende årsager : l  Vores system har registreret usædvanlige afgifter til en kreditkort er knyttet til din konto Nets. l (Din mappe er: 1580_12)  l For at bekræfte din konto : l  Log ind til din konto l  Tak, l Nets line
Udgivet søndag d. 18. November 2012
2 kommentarer og 1804 visninger

Nerd

Kommentarer

CGravatar Cathrine 18 November 2012 09:38

Dem har jeg også fået 10 stykker af den sidste uges tid, hold op hvor er de trælse!!

GGravatar Gulde 18 November 2012 11:36

Ja! De fleste ryger i spamfiltret, men af og til er der jo nogle der smutter forbi... Belastende og deprimerende, fordi jeg ved at nogle af de mindre teknisk begavede pc brugere (som fx. forældre) af og til ryger i...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie