Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jea foreslår ''Swag''

Så kom den første blog i serien "Jea foreslår", som er de emner jeg inspireret af et indlæg på Jea's Blanke Tanker har tænkte mig at tage op. Som det første tager vi "SWAG"...

Og jeg må ærligt indrømme at "Swag (??!?)" var den første tanke der dukkede op i hovedet på mig. Jeg anede absolut intet om hvad det var. Og ordet selv gav mig heller ikke meget hjælp. Det jeg forestillede mig betydningen måtte være, ud fra bare at lytte til ordet, var lidt ala gangster-hiphop, men på de unges mode-facon. Med andre ord den sterio-type af drenge, som jeg elsker at hade. Smart-ass'er. Herrernes svar på en rigtig led bitch. Og så af en eller anden årsag et lille pift af Siney Lee, wtf?

Men da jeg jo er meget interesseret i sprog, og i hvert fald holder af at vide, hvad betydning ord har - og hvilket ord der passer aller bedst på det jeg gerne vil udtrykke, samt hvordan det skal formuleres for at have præcis den opfattelse (i.flg. sproget) som jeg har... så slog jeg det selvfølgelig op ^^

Og jeg kunne snart ikke have været længere fra. Ifølge wiki betyder det nemlig:

"Scientific Wild-Ass Guess, slang for a rough estimate based on expert experience" - Wikipedia


Hmm, tjo, det var da noget med "ass", men snarere i nørd-genren end pop.

Det tror jeg, jeg vil bruge næste gang jeg må komme med et videnskabeligt "skud i tågen"... fordi jeg har glemt den kilde jeg basere det på

Nå, men skulle jo lige grave lidt mere i det, og fandt ud af at det åbenbart er blevet til en slags "alt muligt ord", i hvert fald ifølge hvaderswag.dk. De sammenligner udtrykket med lol, som også er blevet voldsomt misbrugt.. og her må jeg stoppe op og erklære mig enig!

Folk der SIGER lol har hvordan man griner!


SIGER, ikke skriver! Well, men tilbage til swag. Jeg stødte på et klip fra Natholdet, hvor de diskutere udtrykket, og ligesom laver en "Er det swag?" afgørelse af alt muligt... som en inspireret HOT or NOT. Det får i lige her, for det var faktisk ret underholdende ^^

youtube video

Se, den holdning passer jo meget godt til denne definition fra "Urban Dictionary":

"The way in which you carry yourself. Swag is made up of your overall confidence, style, and demeanor. Swag can also be expanded to be the reputation of your overall swagger." - Urban dictionary


Og så er vi måske i virkeligheden ovre i det jeg skrev om fornyligt i mit indlæg "Anderledes, normal, drama, udklædning og forandring...", nemlig det at hvile i dig selv, og lade din person definere dit tøj, i stedet for at lade dit tøj definere din person. At klæde sig som den du er, men også, at lade den du er, afgøre "hvad" dit tøj er. Og så er vi pludselig ovre i noget jeg for alvor kan relatere til, og støtte op om.

Meeeen... med det sagt, synes jeg alligevel det lyder for meget gang-star, til at det er et udtryk jeg kommer til at kaste omkring med.

Hvad med dig? Er "SWAG" et udtryk du bruger? Og hvad mener du betydningen af "SWAG er?"
Udgivet torsdag d. 20. September 2012
2 kommentarer og 2658 visninger

JeasBlankeTanker NeardSearch Video

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 20 September 2012 19:44

Fuck et fedt indlæg.. Jeg sidder og griner for mig selv. Har faktisk set det afsnit at Natholdet, det er ret sjovt og fedt at du lige har det med her.

Endnu engang tak fordi du føler dig inspireret..

GGravatar Gulde 23 September 2012 12:02

Jeg takker, det er jeg da glad for at du synes. Havde ikke selv set det med Natholdet før, så jeg klukkede også lidt da jeg så det igennem, og tænkte at det da lige skulle med.

Og egentlig burde det vel være mig, som burde takke dig for at være sådan en god inspirations kilde (og endda uden at det behøver være noget der irritere mig), såh... det vil jeg gøre... tak

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie