Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg er frisk... men er det Emil der har aben...

Som jeg nævte i formiddags er jeg mere frisk, og har faktisk ikke haft gener med maven i dag. Til gengæld har jeg ikke kunne komme af med noget, men jeg satser da på jeg ikke bare er blevet forstoppet ^^"

Emil har til gengæld fået hele turen nu, og mere til. Hvad enten det er smitte fra mig, eller noget han hele tiden har båret som først bryder frem nu, eller noget der blev fremprovokeret af saftevandet i dag, ved jeg ikke. I mit tilfælde var tyngdekræften i det mindste gældende - så kan det godt være Hømming havde besluttet sig for at lege foodprocesser der tryller alt om til Beyley, men i det mindste kom det hele den vej.

Emil's minder mere om hvad jeg havde til Hanse Open for nogle år tilbage, hvor jeg blev meget syg efter (antager jeg) at have spist et brød dagen forinde, som var muggent. Fra kl. 4 om natten og langt på af stævnedagen var jeg således lænket til toilettet som Emil har været det i dag... Så jeg kunne godt mistænke den sidste slant hyldeblomst-saft (hjemmelavet) som havde de der underlige mørkere områder svømmende deri, og som jeg ikke selv havde lyst til at drikke, for at være årsagen til mave-ondet.

Omvendt kan det også godt bare være omgangssygen eller måske en kombi. Hvorom alt er, vil jeg ind og sove med ham nu, hvor der vist heldigvis er kommet lidt ro på det igen. Håber i har det godt derude - hold jer friske
Udgivet søndag d. 29. December 2013
2041 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie