Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg er også en tænker og en drømmer... - Journal Challenge #1

30 days blog journal challenge - Sabrina Jensen

Fortæl om mig selv? Jeg har nævnt meget på bloggen og i min beskrivelse allerede, som fx. at jeg er karatepige og nørd.

Jeg er også en tænker og drømmer, med interesse for både natten med de eventyr mine drømme tager mig med på, og dagen med de historier mit hoved fantasere sig frem. Jeg håber jeg en dag kan spinde dem sammen til en bog, måske flere, som også andre vil læse og nyde.

Sabrina Jensens Blog Journal Challenge #1 Fortæl om dig selv
Udgivet mandag d. 04. November 2013
1840 visninger

SabrinaJensenChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie