Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg føler mig trådt på - bogstaveligt talt

I må undskylde lågen i dag, men jeg har desværre været sådan lidt.. handicapet i dag. Og jeg føler mig trådt på - i aller bogstaveligste forstand Men jeg må vel hellere komme med forklaringen - for 9. gang i dag, hehe.
Jeg var jo til karate i går aftes, og fik endelig mit grønne bælte udleveret. Under opvarmningen skulle vi så lege katten efter musen - kender i legen, får der er tilsyneladende ikke mange der gør - jeg har også måtte forklare den 9 gange i dag.

Katten efter musenDer er én person som er kat og én som er mus. Katten, som er fanger, skal så forsøge at fange musen. Der skal dog være mange flere med i legen. Disse skal ligge sig parvis på maven i en rundkreds. Når nu musen løber rundt kan den få 'helle' ved at krybe ned i et 'mussehuld' - dvs. lægge sig ved siden af ét par på gulvet. Den tidligere mus, og den midterste person bliver nu liggende, mens den tredje rejser sig op, og nu er ny mus.


Og bedst som jeg smider mig ved et par, med katten Emil lige i hælene, springer han over klyngen på 3, og lander tungt på min stakkels venstre hånd og især min stakkels ringefinger - og jeg vil lige tilføje, at han i forvejen ikke er sylfide, men en godt tung 'mand', og kraften øges i hans spring. Min hånd bliver først totalt følelsesløs, men hæver så op og bliver helt lilla. Det pipler frem med blod fra et dybt sår (så det ud til, men det var slet ikke alvorligt) ved yderste fingerled. Jeg skynder mig derfor ud efter et plaster, og er så klar til at gå med i legen igen - tror jeg da. For lidt efter lidt kommer følelsen tilbage i min hånd, og med den følger stor smerte - specielt i det midterste led (PIP-leddet). Og jeg kan hverken bøje eller strække ringefingeren - ellers er resten af hånden uskad. Jeg får så lov til at gå ud og sætte mig, selv om det irriterer mig at gå glip af en helt træning.

Åh, det var så synd at det netop var Emil gjorde det, for han har det så skidt med det, at han har sagt undskyld stort set lige siden.

Dagen efter, det vil sige i dag, blev jeg så hjemme fra skole for at få det undersøgt. Da min egen læge ikke kunne treffes i dag, blev jeg henvist til en anden. Jeg tog toget dertil. Han sender mig så videre til Røntgen på Ringkøbing hospital. Men det var heldigt jeg kunne få fat på min farmor til at gøre mig så Fra røntgenafdelingen sender de mig så viedere til skadestuen, hvor jeg efter lang ventetid endelig kommer til. Først en sygeplejerske som ikke rigtig ved hvad der er galt, da røntgen-billedet ikke rigtig viser noget. Hun tilkalder derfor en læge, som kigger på billedet igen, og til sidst konkludere, at jeg har fået slået en lille flig af mit brusk løs, hvilket er meget smertefuldt. Jeg får en lille skinne på (som dog må tages af så jeg kan bade). Jeg skal gå med den en uge for at mit brusk kan hele - men ikke længere! Derefter skal jeg begynde at bevæge mine fingre, hvis ikke jeg vil ende med så stiv en finger ligesom min far har det
Udgivet torsdag d. 18. December 2008
1988 visninger

Karate Helbred

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie