Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg glæder mig til...

Det var egentlig ikke min plan at springe med på Jeanettes juleudfordring, men med dagens emne kunne jeg alligevel ikke dy mig. Hvor mange af dagene jeg kommer til at deltage i, ved jeg dog ikke, nu får vi se

 • At holde jul med min far! Samt Anne og søskende selvfølgelig Jeg var på nippet til at forsøge en ændring og holde jul med Emil og hans familie, hvilket jeg også havde glædet mig til, men kort tid efter beslutningen var taget og meldt ud til svigermor (men endnu ikke far) kunne jeg mærke at det ikke var rigtigt for mig, så jeg meldte fra, og selvom jeg er ked af ikke at prøve deres traditioner kan jeg mærke at det er helt rigtigt for mig! Tiltro til juleglæde genvundet

 • Jeg glæder mig særligt til at nyde dagen, hygge i sofaen, måske komme i kirken og måske også at se Disneys Juleshow igen...

 • At pynte op kun med de ting jeg er aller gladest for! Gensynet er altid nostalgisk, og det bliver spændende at se hvordan jeg kan få hjemmet til at se ud - uden at Fluff skal gnaske i det hele og blive syg selvfølgelig!

 • At mødes og hygge med min mor og søskende før jul

 • Julemad! For en gangs skyld! Jeg er ellers ikke meget til dansk fed mad som flæskesteg og sådan, men vores vanlige julemad består også af and (og risalamande selvfølgelig) og det glæder jeg mig til

 • At synge mig hæs i julesange!

 • Årets juleafslutning og julefrokost med karateklubben! Jeg frygter lidt for gradueringen, så doven som jeg har følt mig i år, men et eller andet sted er jeg nok også begejstret for den...

 • At hænge Mads, julefåret, på juletræet

 • At hygge med Emil og hans familie til julefrokost d. 25!

 • Muligheden for sne og midnatsgåture med Fluffy

 • At fejre nytår i lejligheden med masser af venner

 • Og selvfølgelig resten af BloggerAdvent


Normalt ville Borbjerg Mølle turen første advent også have stået på listen, men det var jo i går. Det blev desuden kombineret med vores julefrokost, så jeg kommer ikke som vanligt til at mødes med fars udvidede familie mere i år, men igår var også hyggelig nok

Og jeg har jo stadig masser af andet at glæde mig til!

Jeas Jule Blog Challenge 2014 - Dag 1, Hvad glæder du dig til i december? Læs også hos Jea, Marie, Mette
Udgivet mandag d. 01. December 2014
2 kommentarer og 1214 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 01 December 2014 23:06

Hvor er det hyggeligt at du hopper med og selv om du ikke når dem alle.
Det gode er at du jo selv kan vælge hvilke du gerne vil være med i.
Jeg synes selv det er en utrolig stor udfordring, men jeg prøver..

Det er mange skønne ting du glæder dig til..

Knus <3

GGravatar Gulde 03 December 2014 19:41

Jeg synes også det er så hyggeligt når vi får bundet røde tråde mellem flere bloggere i blogland. Sådan lidt fællesskabsfølelse, ikke. Det kan være en stor udfordring, men indtil nu synes jeg det har været nogle gode motiverende spørgsmål - ellers kommer jeg måske til at plukke lidt i det, men det går jo nok også som jeg her er gået med som en sniger

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie