Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg glæder mig til bloggertræffet

Blogger Challenge


Faktisk glæder jeg mig til mere eller mindre det hele som en samlet oplevelse Men kan da for hyggens skyld specificere det lidt

Jeg glæder mig til at møde en masse skønne blogger-tøser i morgen - både at gøre IRL bekendskab med nogle af dem, og gense andre

Jeg har ikke helt styr på hvor der er bestilt bord til spisning, så det glæder jeg mig bestemt også til at finde ud af. Og selvfølgelig også at få indblik i det store arbejde GiZmo, Tiiner og Jeanette har gjort med de fermøse goodiebags, I like presents, okay, hehe

Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at gå og hygge med dem alle sammen i centret bagefter Shopping ved jeg ikke så meget med, oftest er jeg jo vindues shopper, og det er lidt underligt når man ikke går selv, men mon ikke de andre bloggere kender det. Man har vel været på SU Og jeg er stadig ikke helt kommet mig over min tid, så det er ikke fordi kontoen ligefrem sprutter af overflod jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af. Jeg glæder mig dog til at komme rundt med de andre piger og hygge lidt med det - og hvis jeg får muligheden og finder noget i den rette pris, vil jeg gerne have købt en ny mobil-oplader, nu min ejen ledning er gået i stykker, og Emil's som kun ved et tilfælde passer i min (Galaxy vs. Sony Ericsson) er rejst med ham til Sverige. Men kommer vi ret langt over 150,- bliver jeg altså for nærrig Det er heller ikke fordi jeg er i komplet shopping-strejke, men for mit minimalisme-projekt og min kontos skyld vil jeg prøve ikke at gå helt amok som jeg gjorde det på min Berlin-studietur (neglelakker før turen: ~80, neglelakker efter... 150+).

Køreturen skal også nok blive spændende nok, selvom jeg sidder bag rettet, for med Michelle og Ilhja som jeg allerede har mødt, og Camilla

Bloggertræf Challenge #1 - Præsentation af dig selv og links til de andre deltagere
Udgivet fredag d. 20. September 2013
1 kommentar og 2088 visninger

Challenge BloggertraefChallenge

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 20 September 2013 22:51

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde det, det er bare noget andet at ses irl.

Shopping er jeg heller ikke mester i og er også mega fattig fordi der har været så meget i denne måned.. men jeg vil gerne med og eller kan vi evt holde en pause et sted hvis de andre helt amok.. man kan hurtig få ømme fødder i rosengårdscenteret..

Det hedder Asia der hvor vi skal spise, det er en stor asiatisk buffet...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie