Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg har ikke noget liv...

Så, nu er det officielt. Eftersom selv Krav har taget en pc med i dag Vi er nu ikke én i klassen, der ikke har pc - dvs. vi er 25 i en klasse med hver sin pc... intet under der er så dårlig luft altid...

Ud over det har jeg ikke meget at skrive om - skal også skrive SRO (studie retnings opgave). Det er på grund af den åndssvage ting, at jeg ikke kan komme til karate i aften - og hvis skole kan holde mig hjemme fra karate, så har jeg seriøst ikke noget liv . Og det har jeg så ikke før vi når til torsdag eftermiddag, grundet *gæt hvad* flere rapporter. Vi må have haft 9 for mens denne SRO har stået på Så jeg vil stresse for om jeg ikke kan nå så langt, at jeg kan tillade mig at tage af sted :S Jeg er den der er stresset
Udgivet mandag d. 02. Februar 2009
4 kommentarer og 2100 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

IGravatar Ilhja 06 Februar 2009 21:15

HINATA LOVE^^ hehe

Jeg håber du overlever dine rapporter. Sikke en omgang

GGravatar Gulde 07 Februar 2009 14:19

Tak, det var det også ^^

Men det er heldigvis også overstået nu.

Havde desuden en matematikrapport at lave samtidig med SRO'opgaven, og min flittige matematiklærer har allerede tilbageavleveret opgaven - og jeg fik topkarakter for den, så det var det værd

IGravatar Ilhja 07 Februar 2009 19:50

TIllykke med det^^ Men ja så er det helt kalrt det værd når man får sådan nogle karater

RGravatar Rebecca 09 Februar 2009 16:39

*Svar på kommentar i min blog*

Haha, tak skal du have. =D Jeg er næsten færdig med Twilight - for 4. gang, så den tæller ikke rigtig med på min liste, da jeg skal have læst 50 nye bøger Har du nogle du kan anbefale?

Haha, tak skal du have! Elsker den også selv...
DU SKAL LÆSE BØGERNE! De er Oh my edward.. amazing'e haha. Jeg elsker dem.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie