Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Jeg kommer aldrig til at - Personlig Blogchallenge #12

  • Ryge
  • Køre spritkørsel (igen!) Jeg drak en cider, og opdagede først senere (efter at have hentet en kammerat på stationen) at den var dobbelt-styrke, og jeg derfor kørte med liidt for meget i blodet. Kan ikke anbefales! Der skete ikke noget, men jeg kunne ligefrem føle hvordan jeg var sløv, selvom jeg kun troede jeg havde fået en enkelt genstant. Siden da har jeg foretrukket at køre "tørsdig" fremfor den mindste smugle påvirket!
  • Køre stærkt på hvid (snedækket) rute igen... av, stakkels bil
  • Få en tilfældig tatovering - hvis en tatovering i det hele taget..
Udgivet søndag d. 25. August 2013
1345 visninger

PersonligBlogChallenge Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie