Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg må konstatere...

I stil med min sidste Nina inspirerede filosoferende "Why is it" kommer her et par konstateringer, enjoy
Jeg må konstatere

  • at jeg har udviklet lidt af en afhængighed for mandler... mit lager fra tyskland er dog brugt op nu, og mandlerne fra Budget/FirstPrice er ikke ret gode, så jeg savner dem at snacke på ved skrivebordet på kontoret nu.

  • at jeg allerede er ved at have fået efterår nok. Bortset fra at vinteren jo bliver koldere endnu. Jeg er således allerede nød til at køre med handsker og øremuffer for ikke at få avs i hænderne eller ørepine.

  • at mit jeg har har haft et godt helbred. Jeg er godt på vej til at blive små-syg igen blevet syg igen, og det er i så fald 3. omgang siden jeg startede på VUC. Gider det ikke...

  • at min trænings svimmelhed ikke går i sig selv, af lidt astma medicin. Det havde ellers været en dejlig nem løsning, hvis det fungerede. Til gengæld fik jeg "dværgen på lungerne" tilbage igen, så kan ske jeg skal til at genoverveje om det stadig kun er anstrengelses astma?

  • at mig og Zymelin nok bare ikke er skabt til at blive gode venner. Jeg hader den sviende fornemmelse det efterlader i min næse... og som bliver hængende... men jeg kan godt lide det der med at kunne trække vejret. Argh!
Udgivet lørdag d. 08. November 2014
8 kommentarer og 2887 visninger

Konstateringer AnotherList

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 09 November 2014 00:58

Elsker de her indlæg og kunne godt fristes til at lave et selv..
Klokken er for mange nu, så må blive en anden dag..

Det med svimmelhed ved træning. Det oplevede jeg i en periode, så begyndte jeg at bruge bruse tabeletter med elektrolytter i og så gik det væk. Kunne være du skal prøve det. Jeg fandt nogle sukkerfri og har faktisk engang skrevet om det på bloggen.

Knus <3

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:03

Hmm, det med elektrolytter som brusetabletter har jeg ikke hørt om før, selvom jeg godt har hørt at man skal have vand med salt hvis man træner hårdt og længe. De var meget obs på det, da jeg var på træningslejr i Japan, men de har også et noget varmere klima. Kan ske jeg skal forsøge med det

Ellers tror jeg dog siden fået en teori om at det kan have med mine sløve blodkar at gøre - det samme som gør at jeg nogen gange bliver svimmel hvis jeg skifter stilling "opad" fra fx. sidende til stående, liggende til stående eller liggende til siddende. Det skal jeg egentlig også have skrevet om på bloggen

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 November 2014 21:51

Min veninde har lige tabt sig rigtig meget og hun fortalte at hende diætist har givet hende magnesium imod hendes hovedpine.. og beordret hende til at drikke et glasrødvin hver aften inden senge tid..

Der er faktisk over magnesium de de der brusetabelletter jeg bruger..

Knus <3

GGravatar Gulde 16 November 2014 14:39

Det er nok derfor de altid er begyndt med en blodprøve, hvergang jeg er gået til lægen med problemet igen, fordi jeg stadig ønsker at få svar på det, særligt i de perioder hvor det er være end ellers. Udover dengang hvor jeg led af voldsomt D-vitamin mangel (det sunde tal var over 50, og mit lå vist på 5 eller 9) har de aldrig fundet mangel på jern eller noget af det andet de har kigget efter - jeg går ud fra de burde have set det? Men placebo effekt skal man heller ikke kimse af - hvis det virker, så virker det, og hvis der ikke er bivirkninger, kan det vel være lige meget hvorfor det virker

IGravatar Ilhja 09 November 2014 14:25

Jeg er også begyndt at spise mandler.

Men god bedring og jeg håber at dværgen snart går væk.

GGravatar Gulde 15 November 2014 17:54

Mandel tendensen breder sig Mht. "dværgen" tror jeg det er min forkølelse der har slået sig sammen med astma'en om at gøre livet surt for mig. Men det værste er løjet af - jeg ligger lige på nippet til at være helt rask, med nogle få stædige som ekstra slim og snot der åbenbart nægter at gå væk

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:06

Det fungere jo også rigtigt fint for dig Det er sådan en sjov måde at få nogle mere generelle, random eller underlige konstateringer ud, som man måske ellers ikke ville vide hvor man skal gøre af Hvor er det fedt at se, at du kan bruge idéen, men den stadig får dit præg

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie